Ti mennyi idős kortól engeditek a gyerekeiteknek a néhai sörözést?
Figyelt kérdés
Én kb 16éves koromtól mentem el úgy sörözni(nem sokszor) hogy anyamnak mondtam.2016. szept. 9. 18:41
21/26 anonim válasza:
16 eves. Minden hetvegen megiszik 1 l vodkat es 2 uveg unikumot.
22/26 anonim válasza:
16 éves kortól már engedném, de tényleg ritkán, és lehetőleg ne legyen részeg.
23/26 anonim válasza:
Ne szórakozzunk, a sörben nincs is alkohol :D
24/26 anonim válasza:
Nem kell félteni.
Kis mértékben egészséges is.
13 alatt azonban minimális is árthat.
25/26 anonim válasza:
én 13 éves vagyok és már iszok sört, mi azon a rossz?? xdddd
26/26 anonim válasza:
1.oldal 6. Válsz eggyet értek veled,14 vagyok(fiú) és van olyan osztály társam aki rendszeresen fogyaszt alkoholt.Az én szüleim nem tiltják sőt az első sörömet apámmal ittam meg.Ha kérek apám sőréből akkor szivesen ad,de én nem az alkoholért iszom hanem mert finom és max az év 365 napjában ha tényleg de tényleg 4-5 sört iszok.Szóval hogyha nem engedik akkor még jobban akarja a gyerek.Max nem fog izelni neki,nem azt mondom hogy lekell itatni de tudatni kell vele hogy milyen is az íze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!