Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sminkelés 13 évesen?

Sminkelés 13 évesen?

Figyelt kérdés
Ti engednétek, hogy 13 éves lányotok sminkelve menjen az iskolába. Nyáron pingálta magát az ok, de mondtam, neki, hogy ha kezdődik a suli suliba nem mehet sminkelve. Reggel persze kisminkelte magát, én lemosattam vele, szegény úgy sírt. Van pár szeplője és ezt próbálja takargatni, tudom, hogy az agyába kellene helyretenni a dolgot hogy ő festék nélkül is szép, de hát hiába mondom neki.Hogyan hassak rá? Vagy hagyjam és kinövi? (Van 18 éves nővére ő is ilyen volt, minnél jobban tiltakoztam ellene annál több festék került rá mostanra már kinőtte s most ő is mondogatja neki, hogy minek sminkeled magad tönkremegy a bőröd?)
2016. szept. 1. 08:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Egy korrektort és szempillaspirált engednék neki. Annyitól nem lesz baja, ha minden nap rendesen lemossa miután hazaért illetve megfelelően tisztítja és ápolja a bőrét. Mást nem. Ráér középiskolában ill. az előtti nyáron mást kitapasztalni.
2016. szept. 1. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Engedd, majd leszokik róla. 14-15 évesen én is sminkeltem elég rendesen, de utána ellustultam, és kb. alig sminkeltem magam, max. egy kis szempillaspirál, korrektor, esetleg BB krém, egyetemen kezdtem el újra ennél több sminket használni. Engem is zavartak amúgy kisebb koromban a szeplőim (bár nekem csak nyáron jönnek ki), viszont most már kifejezetten szeretem őket.
2016. szept. 1. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Én sminkeltem magam elég durván 13-14-15 évesen. Aztán én is ellustultam, már a szemöldökömet sincs kedvem felrajzolni mindig meg a barátom úgyis piszkál érte, hogy minek festem magam meg vakolatnak hív olyankor. Bár suliban még rámjön néha, de én nagyon szeretek sminkelni.
2016. szept. 1. 22:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a hozzászólásokat mindegyik hasznos volt.Egy kicsit megnyugodtam, és tényleg majd elhagyja mint a nővére.Csak ő később kezdte.
2016. szept. 2. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!