11 évesen szolid smink?
Figyelt kérdés
11 évesen hétköznapokra lehet használni szempillaspirált és egy kis szájfényt/ajakápolót? Alkalmakra szerintetek? Persze nem minden egyes napon sminkelnék. Normális válaszokat előre köszönöm.2016. aug. 1. 16:40
1/17 anonim válasza:
Szájfény/ajakápoló rendbe, szempillaspirál ha csak alkalmakra akkor jó, de mindennapra nem kéne szerintem
2/17 A kérdező kommentje:
Renben! Köszi a választ. :)
2016. aug. 1. 16:52
3/17 anonim válasza:
szerintem ezzel várhatsz még minimum egy évet. én 13 voltam, amikor csak szempillaspirált és Labello-t (ajakápolót) kezdtem használni (utóbbit azelőtt is, elvégre a cserepes száj ellen van, nálam nem is számít sminknek és amúgy sem igazán látszik), de utána nem sokkal megtetszett a szemöldökpor, aztán az alapozó, stb... és azért nehogymár 11-12 évesen te is így járj, mert egy ennyire kislányon hülyén néz ki a smink.
a szájfény szerintem már most is mehet (suliba szerintem még az sem, nálunk ötödikben mindenféle sminket lemosattak, pedig nem sokkal vagyok idősebb nálad), a szempillaspirál meg -ahogy az első írta- alkalmakra. de az is inkább csak egy év múlva.
4/17 anonim válasza:
Igen. Ennyi pont, nem több, sőt én a szempillaspirált is kifogásolnám hétköznapokra egy 11 éves gyereken, de a szájfény rendben van. Ennél többet tényleg ne használj.
5/17 anonim válasza:
szájfény max.. kicsi vagy még ehhez.
6/17 anonim válasza:
egy negyedik-ötödikes gyereken semmi keresnivalója szempillaspirálnak.
7/17 anonim válasza:
Szempillasprirált szerintem 11 évesen nem kéne, csak ha nagyon vilàgos szempillád van, és akkor is inkább egy barnát.Szájfény sztem mehet.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. aug. 1. 21:53
9/17 anonim válasza:
szerintem varhatsz vele hugom 11 o otthon mindig elcsorja a sminkjeimet es otthon probalgatja:) de ki semmi kepen sem menne
10/17 $pumika$ válasza:
szerintem bőven belefér a mai világban még akár egy kis szemhéjpúderrel is felturbózhatod vagy egy kis szemöldökfestékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!