Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 11 évesen szolid smink?

11 évesen szolid smink?

Figyelt kérdés
11 évesen hétköznapokra lehet használni szempillaspirált és egy kis szájfényt/ajakápolót? Alkalmakra szerintetek? Persze nem minden egyes napon sminkelnék. Normális válaszokat előre köszönöm.

2016. aug. 1. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Felturbózhatná még egyéb dolgokkal is... Ez a baj a mai világgal. Nem tudtok várni a "nővé éréssel". A szempillaspirál nekem is sok 11 évesen, ráérsz még sminkelni. Élvezd ki, hogy fiatal vagy, nem kell fél órákat bíbelődni a sminkeddel. Elég lesz akkor maceráskodni vele ha már 17-18 éves leszel, addig pedig legyél természetes szépség és ne olyan, mint a legtöbb 11-12 éves, akik a koruk ellenére úgy néznek ki, mint a 25 évesek.
2016. aug. 26. 22:50
 12/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy kicsi vagy ehhez, de szerintem még nem feltétlenül szükséges sminkelned. Használd ki azt az időt, amikor még nem muszáj, mert hidd el, minden nap sminkelni iszonyú nagy szívás. Mondom ezt úgy, hogy nagyon kevés sminket használok. De azt is utálom. Ha mindenki sminkel az osztályban, az persze más...
2016. szept. 17. 23:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyébként régebben társastáncoltam, félévente voltam kifestve nagyon: alapozó, korrektor, szemöldökpor, rúzs és a többi. Nem néztem ki úgy, mint egy 25 éves. (Természetesen ennyire sminkelni baromság már)

Köszi a válaszokat

2016. szept. 18. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
barbi babáidat sminkelgesd ne magadat
2016. okt. 2. 18:29
 15/17 abigel00 válasza:

Egy nő/lány úgy csodás,ahogy van,természetesen. Felesleges sminkelni,főleg ilyen fiatalon:)

18/L

2016. okt. 2. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:
elég neked még 1 kis szemhéjpor spirállal kiegészítve de ne 26 rétegbe fesd fel egyiket se. 23N
2019. dec. 13. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Egyet értek.

:)

2020. aug. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!