Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kék szemhez szolid, könnyen...

Kék szemhez szolid, könnyen elkészíthető smink?

Figyelt kérdés
Fehér bőröm és szőke hajam van. Ha lehet, ne rózsaszín legyen, vagy ha az is, ne virítson róla messziről. Nem vagyok nagy profi, bár meg tudok csinálni ezt-azt.

2013. dec. 2. 19:02
 1/2 anonim válasza:
100%
Kék szemhez én mindenképpen natúr színeket ( bézs, barna vagy esetleg bronz, arany ) használnék. Nem tudom, hogy állsz a tus használatával, de nálam az gyorsan és egyszerűen elkészíthető kategória :) Két vonal az egész, a szemeid külső sarkába pedig maszatolj el egy kevés semleges színű szemhéjpúdert. Végül szempillaspirál alul- felül, natúr ajakápoló és kész :))
2013. dec. 2. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerezz be barna szemceruzát és készits füstös szemet, meg fekete szempillaspiral és valami barackos,bézses szemhéjfestékkel, ahogy az előző válaszoló is irta. Kevés barackszinű arcpirositó és matt, natúr szinű rúzs mutatna jól szerintem.
2013. dec. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!