Milyen pudert használjak szerintetek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és az arcom teli van pattanással és miteszerekkel, közepes mennyiséggel. Szerintetek milyen alapozót, vagy korektort használjak az ezek eltüntetésére igy egy ideig legalabb???2013. dec. 2. 16:46
1/4 anonim válasza:
szerintem semmilyet! azzal csak rontasz rajta
2/4 anonim válasza:
Szerintem a manhattan clearface termékcsaládja nem árthat. De ne púdert használj feltétlen, az tényleg tömít. Szerintem egy BB krém és folyékony korrektor ártana a legkevesebbet és takar is.
3/4 anonim válasza:
Mindenképp jó minőségű terméket ajánlok. Nekem is vannak miteszereim, meg itt -ott egy egy pattanás és én majdnem minden nap használok púdert. A fontos az, hogy miután hazaérsz és már nem mész sehová rögtön mosd le a sminket! Amik nekem beváltak: Yves rocher (folyékony) ,She (por púder) :) 14/l
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2013. dec. 5. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!