Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen púdert használjak?

Milyen púdert használjak?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy Férfi vagyok, de rettentően fénylik az arcom. Ez még a mindennapokban is elég zavaró, azonban emellett még színházban is "dolgozom", és hát a színpadon azért nem szabadna csillognia az arcomnak. Kérdeztem az ottani sminkest, hogy ő mit ajánlana erre, de ő csak azt hajtogatja, amit a színház használ, de nekem az nagyon nem jön be. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit ajánlanátok? Alapozót nem használok, natúr arcbőrre kéne minél tartósabb púder. Mi a véleményetek az Essence Fix and Matte púderről? Egyáltalán lehet olyat még kapni?
2013. júl. 18. 11:49
 1/5 A kérdező kommentje:
AZt kifelejtettem, hogy ha lehet, akkor színtelen kellene.
2013. júl. 18. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:

A mattító lapokat nem ajánlotta a sminkes? Pedig lehet, hogy a te problémádat az jobban orvosolná. Többfélét vásárolhatsz, az Essencce-nek is van. Én ezt használom, a Müllerbe vehetsz. Nekem bevált .)

[link]

2013. júl. 18. 11:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Egyébként ezt hogyan kell használni? Színtelen? Fontoss, hogy az klegyen, mert gyakran van fekete-fehérre, festve az arcom :)
2013. júl. 18. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű: kiveszel egy lapocskát és óvatosan leitatod vele a fénylő részeket. Teljesen színtelen és sokkal jobb, mintha újra púderezted volna.
2013. júl. 18. 12:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kipróbálom.
2013. júl. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!