Mit tegyek? Egy kétségbe esett anya
Figyelt kérdés
A Fiam 13 éves és multkor rajta kaptam a brátaival dohányozni :( Lehet hogy máskor is csinálták ..Megbeszéltem a fiammal de megint lebukott ... :( nem tudok mit csinálni Múltkor takarítás közben a nyomtatónknál dugta el a cigarettát .. :(:(2010. ápr. 20. 15:48
21/22 anonim válasza:
Sztem mond el neki, h káros a cigi a szex-re és a nők nem szeretik, ha cigiznek...
22/22 anonim válasza:
az lehet még a probléma hátterében, hogy a cigi a csoporthoz tartozást erősíti: kimegy a srácokkal, elszívnak pár szálat és jót beszélgetnek, így nem lesz kívülálló, míg ha nem cigizik, nem megy ki velük, kimarad sok dologból, és nem tud úgy lelazulni..
sok sikert a dologhoz, bár nem tudom, menni fog-e, a cigiről nehéz leszokni, durva testi elvonási tüneteket okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!