Mit tegyek? Egy kétségbe esett anya
Hát nekem avval vették el a kedvem a cigitől amikor azt mondták , h KÁROS A SEXUÁLIS ÉLETRE!!!
se előtte se utána nem cigiztem és nem is fogok .
a sex fontosabb!!!
Ne adj pénzt neki és sporoljon , hidd el ha sporolni kezd meglája , h a pénz nem játék .
És ha elkezd sporolni és még nem szokott rá akk abba fogja hagyni mert ahogy az előttem lévő is irta cs mert nem kéregethet örökké .nálunk is vannak ilyenek és már nem nagyon adunk nekik pénzt .
15/F
Köszönöm!
:)
Viszont azt tudnod kell, hogy a cigi nem csak felvágni jó, lehet, tényleg lenyugtatja... Szóval azzal, hogy eltiltod semmire nem mész, iskolába kötelező járni, ott ugyanúgy meglesz a lehetsőége, ha annyira lázadni akar, képes ellógni azért, hogy vegyen egy doboz cigit.
Semmiképpen ne tiltsd, ne is bátorítsd. Mondd meg neki, hogy rendben, elfogadtad a tényt, de pénzt nem adsz rá neki, illetve ezek a cikkek tényleg hatásosak.
Érdemes lenne sportolnia valamit, ott levezetheti a fölös energiáit, érezni fogja, hogy a cigi bizony káros.
Csak ne ússzon, ugyanis köztudott, hogy a cigi az első néhány hónapban növeli a tüdő kapacitását.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!