Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kezeljem a 17 éves fiamat?

Hogyan kezeljem a 17 éves fiamat?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja bevalotta hogy ő már régóta cigizik. Ezt tudtam már a legelejétől hogy cigizik, de kivártam amíg bevallja. Tiltani nem fogom neki, mert úgy sem lehet, csak az volt a kérésem, hogy akkor legalább töltse mert az olcsóbb, és nem szívhat napi 5 szálnál többet. Sajnos az utóbbi kérésem nem valósult meg, naponta elszív 20 szálat de nem ez a lényeg. Néhány hete észre vettem hogy a cigije nagyon nagyon büdös égett szagú, feketés a füstje. Titokban elcsentem tőle egy szálat és kibontottam hogy mit szív...valami zacskó szerű volt benne, dohányhoz hasonlító valamire de nem dohány volt. Nagyon megilyedtem, remélem hogy nem drogozik vagy valami ilyesmi...Miért szív ilyeneket ha dohány is? Nagyon kéne aggódnom miatta?

2016. aug. 23. 00:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A füves ciginek nem fekete a füstje. Valószínűbb, hogy valami nagyon rossz minőségű dohány az.

A betekert cigibe pedig nincs zacskó... Ha fekete és büdös, akkor a nylonzacskó ég. Az égett műanyag tényleg büdös, de nincs értelme zacskókat tenni a betekert cigibe, így innentől nekem kissé gyanús a sztori. Kamu tán?

Ha bármilyen adalékot adnak a cigihez, akkor azt a dohánnyal keverik össze, nem külön zacskóban teszik bele.

2016. aug. 23. 08:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Gondolom még nincsen annyi keresete hogy eltartsa magát tehát tőled kapja a pénzt amiből veszi a cigit, raadasul rengeteget. Ha tiltani nem is tudod elsőre, de pénzt egy forintot nem adnék neki! Még én finanszírozzam a tüdőrákják?! Mindenképpen beszélj vele
2016. aug. 23. 11:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem tudod megakadályozni hogy ezt csinálja. Ennyi idősen lehetne több esze.
2016. aug. 23. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Tiltani nem hiszem hogy tudnád, ha már az elején nem cselekedtél ellene most hiába. Csak magától tudna megjavulni. Viszont! Én azt tudom tanácsolni hogy nézzétek meg ketten a Rekvíem egy álomért című filmet. Tudom, lehet hülyeségnek gondolod, hogy vajon mit fog majd segíteni egy film, de hidd el, lehet ez a film segítene. Ha megnézi, lehet egy életre elmegy az ilyesmiktől a kedve. Kitartást.
2016. aug. 23. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

#9 "ergo értelmes ember nem dohányzik, csak az alja"

Ezt azért te se gondolhatod komolyan. Úgy teszel, mintha belelátnál mások életébe, és tudnád mit miért.

2016. aug. 25. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem minden dohányos hülye. Csak a legtöbb.
2016. aug. 25. 22:41
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Ha fű, azzal nincs probléma. Az rengeteg betegségen segít, van egy ismerősöm, akinek orvos mondta meg, hogy ha nem füvezne rég belehalt volna a betegségébe. Ugye a fű (de csak ami tényleg fű) beindítja az őssejttermelést, ezáltal nagyon szépen regenerálódik a test. Nem elfogultságból mondom, nem vagyok valami ősfüves, szoktam én is szívni de ritkán és kúraszerűen.

Ha herbál, akkor azonnal beszélj vele. Az nagyon veszélyes lett az utóbbi 3 évben. Két ève szívtam utoljára olyat, utána hónapokig pánikrohamaim voltak. Köze nincs az igazi fűhöz, csak a herbál legális, ugyanis mire felkerül a tiltólistára már változtatnak az összetételén. Így sosem tudhatja milyen retket szív el. A herbálnak mikor legutoljára láttam inkább természetellenes zöld színe volt. Még onnan ki tudod következtetni, ha tőled szokott pénzt kèrni, hogy a herbál olcsó 500-1000 Ft-ért már kapni, a fű nálunk 3000-4000 Ft/gramm.

2016. aug. 27. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha nem esett le hogy fű, akkor valószínűleg nem az volt. Elég nehéz mással összekeverni, még egy laikus számára is. Biztosan láttál már képet fűről, esetleg a szagát is ismered; ezek nem igazán változnak, főleg ha hobbi-dealertől szerzi.

Nyakamat tenném rá hogy valami szintetikus szar, herbál vagy bio. Olcsóbb, rohadt veszélyes, fűhöz köze nincs, csak a fogyasztási módjuk közös.

Beszélgess el a fiaddal. Nem tudom a fűvel hogy állsz, abszolút elveted -e, vagy korlátok között engednéd, de mindenképpen jobban járna a fiad ha nem mindenféle utcai szart szívna, ha már drogozhatnékja van. Nem mondom hogy nem élni ilyenekkel az ideális, mert normális keretek között elhanyagolható a fű negatív hatása, de mégiscsak az lenne a legjobb (és legszürreálisabb) ha 17 évesen nem szívogatna semmiféle zöldet, max. barnát, és akkor sem hasist. :)

2016. aug. 28. 22:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy egy betekert kész cigiben mit keresett valami zacskó és hogyan fért egyáltalán bele? Tán kubai szivar méretű cigiket teker?
2016. szept. 1. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Gondolom cigisdobozra gondolt, nem cigire. Zacskózva, normál méretű cigipapírba nagyon minimális fű fér, ha fér egyáltalán.

2016. szept. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!