Hogyan kezeljem a 17 éves fiamat?
A füves ciginek nem fekete a füstje. Valószínűbb, hogy valami nagyon rossz minőségű dohány az.
A betekert cigibe pedig nincs zacskó... Ha fekete és büdös, akkor a nylonzacskó ég. Az égett műanyag tényleg büdös, de nincs értelme zacskókat tenni a betekert cigibe, így innentől nekem kissé gyanús a sztori. Kamu tán?
Ha bármilyen adalékot adnak a cigihez, akkor azt a dohánnyal keverik össze, nem külön zacskóban teszik bele.
#9 "ergo értelmes ember nem dohányzik, csak az alja"
Ezt azért te se gondolhatod komolyan. Úgy teszel, mintha belelátnál mások életébe, és tudnád mit miért.
Ha fű, azzal nincs probléma. Az rengeteg betegségen segít, van egy ismerősöm, akinek orvos mondta meg, hogy ha nem füvezne rég belehalt volna a betegségébe. Ugye a fű (de csak ami tényleg fű) beindítja az őssejttermelést, ezáltal nagyon szépen regenerálódik a test. Nem elfogultságból mondom, nem vagyok valami ősfüves, szoktam én is szívni de ritkán és kúraszerűen.
Ha herbál, akkor azonnal beszélj vele. Az nagyon veszélyes lett az utóbbi 3 évben. Két ève szívtam utoljára olyat, utána hónapokig pánikrohamaim voltak. Köze nincs az igazi fűhöz, csak a herbál legális, ugyanis mire felkerül a tiltólistára már változtatnak az összetételén. Így sosem tudhatja milyen retket szív el. A herbálnak mikor legutoljára láttam inkább természetellenes zöld színe volt. Még onnan ki tudod következtetni, ha tőled szokott pénzt kèrni, hogy a herbál olcsó 500-1000 Ft-ért már kapni, a fű nálunk 3000-4000 Ft/gramm.
Ha nem esett le hogy fű, akkor valószínűleg nem az volt. Elég nehéz mással összekeverni, még egy laikus számára is. Biztosan láttál már képet fűről, esetleg a szagát is ismered; ezek nem igazán változnak, főleg ha hobbi-dealertől szerzi.
Nyakamat tenném rá hogy valami szintetikus szar, herbál vagy bio. Olcsóbb, rohadt veszélyes, fűhöz köze nincs, csak a fogyasztási módjuk közös.
Beszélgess el a fiaddal. Nem tudom a fűvel hogy állsz, abszolút elveted -e, vagy korlátok között engednéd, de mindenképpen jobban járna a fiad ha nem mindenféle utcai szart szívna, ha már drogozhatnékja van. Nem mondom hogy nem élni ilyenekkel az ideális, mert normális keretek között elhanyagolható a fű negatív hatása, de mégiscsak az lenne a legjobb (és legszürreálisabb) ha 17 évesen nem szívogatna semmiféle zöldet, max. barnát, és akkor sem hasist. :)
Gondolom cigisdobozra gondolt, nem cigire. Zacskózva, normál méretű cigipapírba nagyon minimális fű fér, ha fér egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!