Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyósom szájon puszilja a...

Az anyósom szájon puszilja a 9 hónapos fiamat. Hiába mondtam, hogy arcra adjuk a puszit, csak nem szokik le róla. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Apa-anya-gyerek közt egy bizonyos ideig azt mondom elfogadható. Irtóztam a szülő-gyerek szájrapuszitól, de mióta megvan a fiam, ezt átértékeltem. Nem folyton oda kapja, egy nap csak egyszer. De az anyósom kiidegel vele. Szerintem ez már nem illő. A gyerek húzza is el a fejét, de a mama csak trükközik addig, míg sikerül. :(
2015. márc. 21. 10:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%

én simán mondanám, hogy ne puszilgassa, magyaráznám a szájban kétszer annyi levő baktérium van mint a levegőben, és ha bele kötnék, elmondanám, hogy a fogát se ápolja, mert sárga

de elég keményen mondanám, elvenném a gyereket is. meg fújjognék

2015. márc. 21. 10:06
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Tehát az normális, h te szájon csókolod, igaz csak naponta egyszer de az már kiidegel, ha az anyosod teszi.... Érdekes. ...
2015. márc. 21. 10:35
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha te adhatsz neki szájrapuszit, akkor az anyósod is adhat!

Te se adj neki, mert az is egészségtelen. Akkor majd az anyósod is leszokik róla.

2015. márc. 21. 10:39
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Bizonyos vidékeken ez a szokás, nem kell izgulni ott sem halnak gyakrabban az emberek.
2015. márc. 21. 10:50
 5/22 A kérdező kommentje:
Reggel, ébredésnél kapja a fiam tőlem azt a puszit, anyós nem látta, szerintem nem is tud róla. Nem tudom mi egészségtelen van benne, de mindegy. Egyszerűen ez, mint szokás zavar az anyósomtól. Nem puszilunk szájon gyereket, ha csak nem a sajátunk. Ráadásul az a tipikus fog nélküli "nyanya puszi". Én vagyok ezzel a dologgal így egyedül?
2015. márc. 21. 10:59
 6/22 anonim ***** válasza:
61%
Hát elég röhejes a magyarazatod, mar ne is haragudj
2015. márc. 21. 11:12
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

ne puszild szájon, egészségtelen

volt egy herpeszes apuka tette ezt, a baba meghalt a vírusban!(szájon át minden bejut a szrevezetbe, és a te bacid 0neki éreg)

2015. márc. 21. 11:22
 8/22 anonim ***** válasza:
45%
*méreg
2015. márc. 21. 11:22
 9/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik én vagyok rosszul bekötve....sajnálom. bocs a kérdésért.
2015. márc. 21. 11:24
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Undorodsz az anyósodtól, ez van. De ha rászokattad a gyereket a szájra puszira, fogadd el, ha az anyós után 5 perccel a gyerek téged akar majd szájon puszilni. Nem lesz mindig elég a reggeli szájra puszi. Ha meg eleged van ebből, akkor a megoldás az, h nincs szájra puszi senkinek, senkitől. Amúgy sem értem, miért olyan dologra szokatni a gyereket, ami párok között dívik. A puncidat, melledet is hagyod, h simogassa? CSak reggel, ébredés után, természetesen.

Neked fog a legjobban fájni mellesleg, ha a gyereked egy nap majd a te szájra puszidból nem kér. Mit gondoltál, meddig mehet így, felnőttkoráig?

2015. márc. 21. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!