Az anyósom szájon puszilja a 9 hónapos fiamat. Hiába mondtam, hogy arcra adjuk a puszit, csak nem szokik le róla. Hogy kezeljem?
én simán mondanám, hogy ne puszilgassa, magyaráznám a szájban kétszer annyi levő baktérium van mint a levegőben, és ha bele kötnék, elmondanám, hogy a fogát se ápolja, mert sárga
de elég keményen mondanám, elvenném a gyereket is. meg fújjognék
Ha te adhatsz neki szájrapuszit, akkor az anyósod is adhat!
Te se adj neki, mert az is egészségtelen. Akkor majd az anyósod is leszokik róla.
ne puszild szájon, egészségtelen
volt egy herpeszes apuka tette ezt, a baba meghalt a vírusban!(szájon át minden bejut a szrevezetbe, és a te bacid 0neki éreg)
Undorodsz az anyósodtól, ez van. De ha rászokattad a gyereket a szájra puszira, fogadd el, ha az anyós után 5 perccel a gyerek téged akar majd szájon puszilni. Nem lesz mindig elég a reggeli szájra puszi. Ha meg eleged van ebből, akkor a megoldás az, h nincs szájra puszi senkinek, senkitől. Amúgy sem értem, miért olyan dologra szokatni a gyereket, ami párok között dívik. A puncidat, melledet is hagyod, h simogassa? CSak reggel, ébredés után, természetesen.
Neked fog a legjobban fájni mellesleg, ha a gyereked egy nap majd a te szájra puszidból nem kér. Mit gondoltál, meddig mehet így, felnőttkoráig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!