Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyósom szájon puszilja a...

Az anyósom szájon puszilja a 9 hónapos fiamat. Hiába mondtam, hogy arcra adjuk a puszit, csak nem szokik le róla. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Apa-anya-gyerek közt egy bizonyos ideig azt mondom elfogadható. Irtóztam a szülő-gyerek szájrapuszitól, de mióta megvan a fiam, ezt átértékeltem. Nem folyton oda kapja, egy nap csak egyszer. De az anyósom kiidegel vele. Szerintem ez már nem illő. A gyerek húzza is el a fejét, de a mama csak trükközik addig, míg sikerül. :(
2015. márc. 21. 10:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
én nem szerettem kiskoromban ezt a szájra puszi dolgot. amúgy vagy mindketten adtok,vagy egyikötök se
2015. márc. 21. 12:00
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

én azt nem értem, hogy ha ennyire ellene vagy, akkor miért fér bele reggel 1? nekem ez nem kerek, valahogy az én logikámba ez nem fér bele :D

én is adtam a gyerekemnek szájrapuszit, de nem 9 hónaposan és nem napi 1 kikötéssel. 3 éves korában kérte ezt, pár hét alatt lecsengett... :) 9 hónaposnak nem mindegy, hogy hol puszilod meg? nyilván olyan helyen ahol nem közvetlenül átadod a bacijaidat, nem?

2015. márc. 21. 12:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Kicsit félre ment ez a beszélgetés. Szó sem volt rászoktatásról, meg hogy kéri a gyerek. De értem, én csesztem el. 10-es, kicsit "beteg" a gondolkodásod. Szerinted meg valószìnűleg az enyém az. Sebaj, szèp napot mindenkinek! :)
2015. márc. 21. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Megértelek kérdező. Én sem szeretném, ha anyósom szájon puszilgatná. Nálunk- apa anya- szoktuk. Ez bensőséges. Anyósnak meg megmondanám.
2015. márc. 21. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Szegény Kérdező, te aztán kapsz itt rendesen. :) Én értem a problémádat. Bár én sem puszilom szájon a babámat, meg az apukája sem, de távolabbi családtagnak végképp nem engedném. Fújj, a hideg ráz tőle, ha rágondolok, hogy anyós vagy bárki szájon puszilja. Ha nem fogadta el szépen, akkor nincs más megoldás, keményen szólj oda, hagyj sértődjön meg és hátha leszokik róla.
2015. márc. 21. 14:30
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
És mégis hogyan magyarázod majd el a gyereknek, hogy ti adhattok oda, mama meg nem?
2015. márc. 21. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Hogyan magyarázná el Szerinted? Vannak amik szülő-gyerek között szokás és pont! Sok okos ember! Minek,irnak ide azok akik ilyen arogánsak??
2015. márc. 21. 14:47
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Szájra puszit az ember a partnerének ad. Pont.
2015. márc. 22. 05:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Van egy 7-éves lányom szoktam kapni szájra puszit.

Én mondtam neki hogy ne adjon senki másnak "csak" tartsa az arcát köszönéskor. Erre 2-évesen tanitottam és soha nem engedte magát másnak.

Az anyosnak volt/van sajátja csokolgassa azt szájon.

És NEM MINDEGY!! Hogy én vagy én és az anyós pusziljuk szájon!

Most van egy 8-hetes babám neki még az arcát sem engedem .Csak én és apa pusziljukmeg.

2015. márc. 22. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és úgy magyaráztam el hogy :fújjjj. :)
2015. márc. 22. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!