Hogyan kezeljem 17 hónapos fiamat?
Nagyon köszönöm!
A férjemnél ma elszakadt a cérna vacsora közben, kivette az etetőszékből, betette a kiságyba, és ott ordított tovább. Nem bírtuk kivárni, hogy abbahagyja, 5 perc után kivette. Nagyon bíztató, hogy ez hatásos, lehet, hogy akkor én is alkalmazni fogom. Az is megnyugtató, hogy más gyereke is ilyen, de VÁLTOZIK! :-))))))
Igen, az első válaszolónak nagyon igaza van, teljesen ő írányít, de ezt mindig csak utólag látom be, például most, hogy kiírtam magamból.
Masodik vagyok.
Figyelj en neha volt hogy mikor buntibe raktam es uvoltott,szinte magam is sirtam. De haraptam az oklom es kivartam meg megnyugszik,pedig volt hogy majdnem hanyt,annyira sirt. Mikor lenyugodott felvettem szorosan megoleltem,mondtam neki hogy ez azert volt mert nem fogadtal szot. Tudom hogy meg nem erti,de a hanglejtes szamit. Aztan mondtam,ha megnyugodtal akkor mehetsz vissza jatszani. Puszi es kesz. Ma mar sokkal konnyebben megy..... Es nem is olyan brutalisak a hisztik,de azert meg elofordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!