Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez baj lehet?...

Szerintetek ez baj lehet? Véleményeket kérek!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Még csak 15 éves vagyok de már annyira várom hogy gyerekeim legyenek mossak főzzek takatítsak.Ha elmegyünk egy ruhás boltba akkor is egyből a kisbaba ruhákat nézegetem meg ilyesmi:D A velem egyidősek nem nagyon vágynak már erre.Igaz én is örülök hogy fiatal vagyok és élhetem az életem de már akkor is várom hogy családom lehessen.A barátommal is sokat szoktunk így tervezgetni,gyerekeket is nagyon szeretjük.Szerintetek milyért lehet ez vagy baj ez egyártalán?
2010. ápr. 19. 19:02
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
80%
Ebben énis ugyanígy vagyok.Lassan 16éves vagyok, és annyira várom már, h családom legyen.Ugyanígy van vele a szerelmem is.Nem gondolnám, hogy ez baj.Vagyis remélem :)
2010. ápr. 19. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Normális, mint ahogy az is, hogy ilyenkor néha nagyon anyásak tudunk lenni, és szeretnénk kicsik lenni.

Habár, nálam ez nem fog előfordulni, valahogy nem rajongok a gyerekekért, főleg nem az otthon ülésért meg a házimunkáért. Munkát szeretnék, és huszonévesen gyereket. De ez egyénfüggő...

De szerintem a barátoddal nem erről kéne beszélgetni, nem ezt kéne tervezgetni. Hol van az még!?

14/L.

2010. ápr. 19. 19:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Még messze van igen.De ez a téma is ugyan úgy felszokott jönni mit minden más és olyan jó érzés beszéni erről:)
2010. ápr. 19. 20:47
 4/21 A kérdező kommentje:
Én se azt mondom hogy szeretek otthol ülni de amit meg kell csinálni azt meg kell.
2010. ápr. 19. 20:49
 5/21 anonim válasza:
80%
Az hogy igy gondolkodsz nem baj és normális,amig tudod mit mikor szeretnél.Ha nagyon szeretnél babázni keres agy ismerös babát és rajta éld ki magad teis ö is élvezni fogjátok.
2010. ápr. 19. 20:54
 6/21 A kérdező kommentje:

Ezt szoktam csinálni:)

Köszi amúgy nektek,és igen tudom:)majd mindnet a maga idejében

2010. ápr. 19. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

áhh.barátnőm ugyanez.ő most 14.:D

ő inkább a babákat imádja,de az már szinte beteges,hogy mennyire.:Pő is rögtön a baba osztályra megy a boltokban:D

szerintem ezzel semmi baj:)minden nőben/lányban ott van az az ösztön,hogy gondoskodjon a családjáról.:)mi már csak ilyenek vagyunk:D

13/L

2010. ápr. 19. 21:28
 8/21 anonim ***** válasza:

Szerintem normális. Én is nagyon várom már. Sokat ábrándozok arról, h milyen lesz majd a családom :)

13/L

2010. ápr. 19. 21:29
 9/21 A kérdező kommentje:

jaj de jó hogy nem vagyok egyedül:D

de igaz milyen jó ábrándozni:)barátommal is rengeteget szoktunk:) a szülésen is gondolkoztam hogy mennyire fog majd fájni majd 1szer valamikor:D

2010. ápr. 19. 21:41
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
13 éves korom óta vágyom erre msot leszek nov.ba 18 és én nem birom tovább msot szeretnék babaát együtt élek baárottam 1 éve minden jó csak sajna eddig nem jött össze már aggodok.. és msot megyek nödokihoz. normálisa amugy.. én imádok itthon ülni takaritani babaruháka nézni venni olvasni a szülésről főzni és haza várni a hulla fáradt páromat:) szuper imádom
2010. ápr. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!