Szerintetek ez baj lehet? Véleményeket kérek!
Normális, mint ahogy az is, hogy ilyenkor néha nagyon anyásak tudunk lenni, és szeretnénk kicsik lenni.
Habár, nálam ez nem fog előfordulni, valahogy nem rajongok a gyerekekért, főleg nem az otthon ülésért meg a házimunkáért. Munkát szeretnék, és huszonévesen gyereket. De ez egyénfüggő...
De szerintem a barátoddal nem erről kéne beszélgetni, nem ezt kéne tervezgetni. Hol van az még!?
14/L.
Ezt szoktam csinálni:)
Köszi amúgy nektek,és igen tudom:)majd mindnet a maga idejében
áhh.barátnőm ugyanez.ő most 14.:D
ő inkább a babákat imádja,de az már szinte beteges,hogy mennyire.:Pő is rögtön a baba osztályra megy a boltokban:D
szerintem ezzel semmi baj:)minden nőben/lányban ott van az az ösztön,hogy gondoskodjon a családjáról.:)mi már csak ilyenek vagyunk:D
13/L
Szerintem normális. Én is nagyon várom már. Sokat ábrándozok arról, h milyen lesz majd a családom :)
13/L
jaj de jó hogy nem vagyok egyedül:D
de igaz milyen jó ábrándozni:)barátommal is rengeteget szoktunk:) a szülésen is gondolkoztam hogy mennyire fog majd fájni majd 1szer valamikor:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!