Meddig engedjem? Egy kis tanacsot kerek?
ha megtanult mindent, és az elvárásainak megfelel a jegye akkor hétvégenként engedje el. :)
és hétköznap ha megtanult mindent akkor kb, 7ig engedje le..:) és akkor 10 kor alvás :) vagy amikor menni szokott.
15/L én ezt javaslom:D
Szerintem kérdezz rá, hogy mégis hova menne, kikkel stb.Nem árt, ha tud ilyet a szülő.Persze, ez nekünk kellemetlen amikor a szülők kérdezgetik, hogy hova és kikkel megyek, de adódhat olyan helyzet, hogy jó ha tudják hol vagyok.
Nos, a helyszíntől és a társaságtól függne, hogy hogy engedném el.
Ha tud magára vigyázni és tudod kikkel, hova megy enged el, de egyezzetek meg abban, hogy ha felhívod, akkor felveszi a telefont, vagy ha van valami akkor felhív.Természetesen nem kell 10 percenként hívogatni, de az még belefér, ha felhívod egyszer, hogy jól érzi-e magát, minden rendben van-e:)
15/L
Attól, hogy nem erőszakolják meg még nincs nagyobb biztonságban, szerintem legalábbis....
Én mindenképpen rákérdeznék a helyedben, hogy ha pontosan hová megy, kikkel, és meddig akar maradni. Egyébként milyen a kapcsolatot a fiaddal? Elmond neked dolgokat vagy inkább titkolózik? Mert ha nem sokat tudsz a haverjairól meg a dolgairól akkor azt sem tudhatod, hogy tényleg oda megy-e ahová mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!