Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mennyire vagytok...

Kamaszok! Ti mennyire vagytok őszinték a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Pl:szerelmi/nemi élettel,bulikkal,lelki állapottal kapcsolatban?

2016. aug. 10. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Semmit sem tudnak. A szemükbe örökre az ő kis pici lányuk leszek. Még fel sem világosítottak pedig már 2 éve megjött! 😞
2016. aug. 13. 23:31
 12/18 Rozsda~RUST ***** válasza:
55%
Ha valami szart csinálok csak akkor mondom el ha minimum 80% esély arra , hogy megtudja. A bulikban mennyit ittam kérdésre a válasz zsebbe van , azt meg kérdezni sem nagyon szokták , hogy cigizek-e. Nemi életet még nem nagyon élek , azt mindíg kifürkészi , hogy kivel alakul/kitől akarok valamit.
2016. aug. 14. 00:00
 13/18 anonim válasza:
91%

Eddig nem igazán voltam szerelmes de azt se mondtam el rögtön és a jövőben sem igazán számítom, tekintve hogy állandóan szívatnak és össze akarnak boronálni minden kiskori (1-4 osztályos) "szerelmemmel". Hát kösz ebből nem kérek.

Nemi életet nem élek és még egy nagyon jó darabig nem is akarok.

Buliba nem igazán járok, ha megyek is vagy csak a barátaimmal ki akkor tudják, hogy kikkel vagyok és hogy hol (kivéve ha csak mászkálunk a városban). Hogy mit csinálunk nem részletezem. (nem mintha piálnék vagy cigiznék, mégis viccből/nem viccből van hogy gyanúsítanak vele holott semmi okuk)

Lelki állapotomról max a sz*r nap, fáradt vagyok dolgot kapják meg. Alap járatban nem vagyok olyan, hogy az érzelmeimről beszéljek, inkább elfojtom s ha mégis akkor csak barátok, esetleg tanár (szerencsére van olyan tanárom akivel ritkán de képes vagyok beszélni ilyenekről).

Őszinteségről annyit, hogy konkrétan hazudni nem szoktam, max nem mondok el mindent. Egyszer hazudtam csak azért mert nem tudtam, hogy mondhatnám el, végül éreztem hogy szorul a hurok és bevallottam (cikinek tartottam és igazából pozitív sulis ügy volt, de na)

2016. aug. 15. 18:11
 14/18 anonim válasza:
91%
Egy ideig nem szívesen beszéltem velük a szerelmi életemről, bár nem is nagyon volt miről beszélni. Az első szerelmem nem is volt könnyű eset, de végül nem bírtam nem megbeszélni anyával. Bulizni csak úgy engednek, ha tudják hova megyek, és nem is hazudok nekik róla. Azt is elmondom, hogy mennyit iszok ilyen alkalmakkor. Azt hiszem, most nincs titkom előttük. Még nem élek szexuális életet, de amikor majd elkezdem, akkor szerintem el fogom mondani nekik. Főleg anyának. Apa jobban kiakad az ilyeneken, szerintem nem szeretné, hogy felnőjek.
2016. aug. 17. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem kell a nemi életet a szülőkkel megbeszélni.
2016. aug. 17. 22:30
 16/18 anonim válasza:
91%
Nem szoktam hazudni a szüleimnek, anyukammal szinte mindent megbeszelek de csak kettesben es mindig tok sokat rohogunk. Apukammal mas a helyzet, vele nem nagyon tudok/merek mindenrol beszelni de ez szerintem nem nagy baj mert ö vele is nagyon jol kijovok, csak vele lelkizni nem lehet. Vele inkabb csak rohogunk meg viccelodunk
2016. aug. 28. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Van ami nem tartozik a szülőkre.
2016. aug. 28. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Szeretem es tisztelem a szuleimet, de anno rengeteget kamuztam. Kizarolag buli teren. Aztan egyszer lebuktam es azota tobbet elmondok de az is kamu. pl. azt mondom elmegyek egy hazibuliba az osztalytarsamhoz, kozben meg bulizni megyek a belvarosba.15/L
2017. márc. 5. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!