Kamaszok, ti mennyire szoktátok megbeszélni a magánéleteteket a szüleitekkel?
Már nem vagyok kamasz, de nem volt olyan régen:D Jó a viszonyom anyukámmal, de azért nem nagyon beszéltem meg vele az ilyesmit. Tudta, hogy van barátom, ő engedett el hozzá, nyilván sejtette is, hogy mi van:D Nemrég mondta el, hogy volt, hogy talált gumit vmelyik zsebemben:DD
Igazából sosem ült le velem felvilágosító órát tartani, de azért nem, mert nem igen volt rá szükségem. Volt itthon egy könyv, amit még tesómnak vett, azt olvasgattam magamtól is. Nekem magától értetődő dolog volt a védekezés, nem kellett rá figyelmeztetni, pedig elég fiatalon kezdtem. Tudták, hogy néha mértékkel ittam, ha volt vmi buli, szívesen adtak egy kis házipáleszt is, mert tudták, hogy van annyi eszem, hogy nem egyedül nyakalom be az egészet:DD
Azt is elmeséltem asszem, mikor egyszer istenesen berúgtam.
Nálunk egyáltalán nincs ilyen bizalmas kapcsolat. Soha nem mondtam el nekik, hogy van barátom, mindig találtam valami jó kis sztorit arra az esetre, ha találkoztam vele :) Ezt nem tudom miért csináltam, arról sem tájékoztattam őket, hogy mikor csókolóztam először, mikor feküdtem le a barátommal, nem volt felvilágosítás, mivel azt a suliban úgyis megtartják. Védekezésről pláne nem esik szó, arról meg, hogy iszok egy buliban, nyilván tudnak, hiszen ők is voltak fiatalok, tudják jól, hogy egy buli nem buli pia nélkül.
Igazából én alapból ilyen bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben, tehát ne tessék félreérteni, a szüleim nem bántanak, nem olyan szigorúak, megértőek, mégsem érzem úgy, hogy bármit meg kéne osztanom velük abból, ami velem történik.
Semmit. Nem ismeri a barátaimat, csak egy-két barátnőmet. Mivel nincs barátom nem tudja,de kétlem,hogy elmondanám neki. Nem nem szoktam beszélni a szerelmi életemről mert útálom a nézését mikor tudja,hogy tetszik valaki és folyton érdeklődik meg minden. Felvilágosításként kaptam egy könyvet. Tudják,hogy nem iszok csak ritkán és hogy nem cigizek. Anyával nem szoktunk beszélni,apával nagyon jóban vagyunk de neki se szoktam elmondani
16L
Ciki, de nincs magánéletem.
Egy barátnőm van, őt ismerik és imádják, plusz egy lány, akivel együtt szoktunk kilovagolni. Róla is tudnak, ismerik a családját is.
Nem volt még barátom (illetve egy, de róla tudtak, bár összesen 2 hétig tartott a dolog), szűz vagyok, nem dohányoztam még soha, részeg se voltam, és bulizni sem járok. A lovamnál vagyok minden nap, elég antiszociális vagyok, de jó ez így. Ha másfajta életet élnék, nem beszélnék róla velük, annyira nem bízom bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!