Kamaszok, ti mennyire szoktátok megbeszélni a magánéleteteket a szüleitekkel?
hát...
nekem csak akkor tudják meg hogy találkozok valakivel ha épp elmegyek v megjövök.
ha történik vmi nagyobb dolog akkor talán egy fél éven belül ők is megtudják ha úgy érzem nekik el akarom mondani.
nem szeretek túl sokat mondani nekik, elég különböző jellemek vagyunk, sztem ha tudnák mien vagyok néha-többnyire nem tetszene nekik. még azon is kiakadnak ha kimondom hogy sör-vagy bor, nem ha megtudják h ittam valamit
15f
Anyuval elég bizalmas. Tudja, mikor csókolóztam először és mikor vesztettem el a szüzességem. Felvilágosítást nem tartott, de kaptam anno ilyen könyvet, onnan mindent megtudtam, ami érdekelt. Tudja, hogy buliban szoktam inni egy keveset (tényleg csak 1-2 sört), azt is, hogy volt már, hogy túlzásba vittem. Dohányozni nem dohányzom, csak ilyen "partidohányos" vagyok (tehát 1 doboz cigi nekem elég 3-4 hónapig kb.). Tud róla, de nem helyesli.
Apa csak azt tudja, mikor volt először barátom, és hogy szoktam sörözni, vele nem ilyen bizalmas a kapcsolatom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!