Kamaszok! Ti mennyire vagytok őszinték a szüleitekkel?
Gondolom te a 15-17 éves korosztályról kérdezel, bár azt nem lehet mondani, hogy ennél fiatalabban nem szexelnek, vagy nem járnak bulizni...De erről ne most beszéljünk. A szerelemben szerintem egy gyerek inkább a barátaival őszintébb, bár ez magától tőle is függ. A nemi élettel kapcsolatban úgy gondolom, hogy a barátaival sokkal őszintébb ilyen téren, elvégre a szülőkkel nehezebb erről beszélni. Azt kihagytam, hogy ez egy fiúnál/lánynál megint másképp van. A lelki állapotot a fiúk (kiskamaszkorban még jobban, ilyenkorban már nem annyira ) próbálják elrejteni, a lányok ( hacsak nem fiúsak ) szerintem őszintébbek.Bár erre a szülőnek is figyelnie kell, mert lehet, hogy csak a legrosszab lelki állapotban szól a gyerek.
Köszönöm, ha végigolvastad, és remélem, segítettem. :)
Én elég őszinte vagyok anyumékhoz, mert nagyon lazák. Anyumék már 10 éves korom óta mondják, hogy a teljes őszinteségért cserébe kellő szabadságot, önállóságot kapok, persze normális keretek között.
Így ha bulizni akarok, akkor őszintén elmondom, hogy hova , kikkel, milyen buliba mennék. Elengednek. Amikor a barátommal úgy döntöttünk, hogy készek vagyunk az első szexre, akkor anyumat kértem, hogy segítsen. Eljött velem a nőgyógyászhoz gyógyszert írattunk ki, majd közölték, hogy elmennek wellness hétvégére, így én vagyok a ház űrnője 2 napig..:) Anyumék szerint az első szexuális élménynek nem egy bokorban kéne megtörténnie. (egyébként 16 éves voltam akkor) Mindig lehet rájuk számítani.. Imádom őket.
18/L
Én a szerelmi/nem életemet, lelki állapotomat senkivel sem beszélem meg, sem a barátaimmal, sem a szüleimmel, ez nálam így alakult ki az évek folyamán.
Bulizással kapcsolatban van, amiben őszinte vagyok, és van, amiben nem. Pl. tudják, hogy szoktam inni, de azt nem, hogy mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!