Kamaszok! Mikor voltatok legutóbb a szüleitekkel/egy szülőtökkel moziban? És mit néztetek? :D
soha :D
barátommal szoktam menni.
Én nem szoktam a szüleimmel menni:DD
De a haverokkal inkább;):D
Kábé 8-9 éve.
Azt hiszem, hogy az volt a címe, Menstük meg a sulit. Vagy valami ilyesmi.
16/l
Sosem voltam a szüleimmel moziban;D
Haverokkal sem sokszor. Nekem ez valahogy kimaradt eddig az életemből, de nem lesz ez mindig így, szerintem:)
15/L
szüleimmel még soha.
de egyszer voltam a bátyámmal a barátnőjével a barátnője tesójával és az unokaöccsével. 1-2 éve volt de csak azért mert rávettek hogy a kissrác ne unatkozzon.
Tegnap voltam anyuval a Rambot néztük utána elmentünk pizzázni és utána meg barátnőmmel mentünk gimibuliba :)
Ma meg apával megyek horgászni utána hazajövünk és főzunk valamit anya-apa-én szerintem nyársalni fogunk de nem tudom aztán meg megyek barátokkal hülyülni-városba majd tanulok :D
Nem tudom,számomra valahogy sosem volt ciki szüleimmel menni bárhova is,mindig megosztom.Délelőt anyuék délután barátok vagy fordítva.Mind fontosak számomra :)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!