Szerintetek ki a gyerekes? Bővebben lent.
Pár hete az egyik csaj az osztályban odajött hozzám, és azt mondta : "Olyan jó neked, hogy te még...Úgymond gyereknek számítassz!" Én erre(kissé cinikusan): "Miért, te minek számítassz?" Erre valami ilyesmi volt a válasz : "Jaj, nem...Csak...Én a nagypapám halála után kezdtem el úgymond lázadni...Nomeg más az érdeklődési körünk..." Én : "Miért, szerinted engem milyen dolgok érdekelnek?" Ő(röhögve): "Mittudomén'!" Én : "És te mivel lázadsz?" Ő erre : "Hát...Visszafeleselek anyámnak...Meg ilyenek..." Én : "Jaj, azt én is szoktam néha...Más indok?" Ő : "Te még úgyond kislányosabb vagy..."
Na, azt hiszem, ennyit elég idéznem, és bocs a zavaros fogalmazásért, remélem, meg lehetett érteni.:)
Annyit tudnék még ehhez hozzászólni, hogy val igaz, hogy én néha pszichopatákhoz méltóan viselkedem, de olyankor csak hülyéskedem.És nem hiszem, hogy egy olyan embernek, aki leszbikus módjára viselkedik; írtam erre egy külön kérdést, ez a csaj lenne az "X" :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Tehát szerintem ő az, aki felnpttnk akar tűnni és feltűnési viszketegségben szenved, nem én.És innentől kezdve nekem ne mondja, hogy kislányos és gyerekes vagyok.:)
Nektek erről mi a véleményetek?
12/L
hogy mitöl a tiniknek sok tüneteik vannak:D
1-2 csak lányokra van ami fiura-lányre érvényes
ök már kamaszodnak az fix.
elkezdik sminkelni megukat hajat festetni elöbb csak melirt vagy bumm bele az egészeót a jegyek romlenek egyre rondábban beszélnek sumsmognak egyfaszt nevetgélnek a fiuknak ilyen ajánlatokat tesznek csak h rájuk figyeljenek mindig müsoroznak vmi h a fiuk roluk beszélljenek és ez azért van mert elunduklnak a hormonok bennük van aki könnyebben megéli van aki nehezbben.
ebböl is lesz majd kiut a szüleitek elkezdenek szorosabban fogni, szüzesség elvesztés megóvás a romlott fiúktól.
a lányoknak megjön a mensijük. nekem is korán jött meg 10 évesen. korán is kezdtem mindent. hogy bánom e van amit igen van amit nem.
Az biztos,hogy tevagy a leggyerekesebb,de nem baj,hisz még gyerek vagy.
Ők már elkezdekk kamaszodni.
Csinálják a hülyeségeket,azt amitől azthiszik,hogy milyen menők,nagylányok,elkezdtek lázadni,elkezték követni a divatot (leszbiség),romlik a jegyük
és még sorolhatnám.
Nem gyerekesek az te vagy!
Ők meg nemis tudom.
Énis csináltam ilyen hülyeségeket,de nézzd ember lettem kinőttem,vissza gonolva meg elég szánalmas voltam,de nem bántam meg semmit .:D
Persze ilyen 50Ft egy mellfogás nemvolt..xD
Innen látszik,milyen gyerekes vagy,te mindent jobban tudsz kis**** létedre.
Akkor minek kérdezed??!!
Meglett monda,gyerek vagy ők kamaszok,te is leszel majd az,de azt nemszívesen várnám meg.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!