Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi zsebpénzt kaptok...

Ti mennyi zsebpénzt kaptok 15/16 évesen?

Figyelt kérdés

Én diákmunkázom auchanban heti 5napot 700ftos órabéren.

és mellé 50ezer zsebpénzt kapok

15/F

2016. júl. 31. 20:27
1 2 3
 21/22 Carragher_x ***** válasza:

Egy mai középiskolásnak több mint 40 órája van az iskolában és még emellett azon kívül is készülnie kell. Kicsit vicces "semminek" nevezni egy olyan kötelezettséget, ami több óraráfordítást igényel, mint egy átlagos felnőtt munkahét:D

Mellesleg az, hogy miért kapod a pénzt nem befolyásolja azt, hogy miként tudsz vele bánni.

2016. aug. 5. 14:22
 22/22 anonim válasza:

Kicsit későn írok de miért ne :D

Soha életemben nem kaptam semmiféle zsebpénzt. Ha mondtam hogy szeretnék elmenni mondjuk a városba haverokkal adnak 2-3k-t de az csak nyáron van havonta 1-2x. Máskor nem kapok pénzt. Valszeg 16 évesen már nem is fogok, majd ha elmegyek diákmunkázni. Csak b*ssza meg ez a vírus, nincs most semmi munka :D

2020. aug. 3. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!