Ti mennyi zsebpénzt kaptok 15/16 évesen?
Én diákmunkázom auchanban heti 5napot 700ftos órabéren.
és mellé 50ezer zsebpénzt kapok
15/F
Nem kapok zsebpénzt, de ebben a hónapban, vettek Playit vip jegyet, nyelvvizsga irásbelit árát, új alaplapot + videókártyát + új ágyat vettek nekem.
Ez bőven 300ezer felett van.
Ezzel letudtak egy évi költségemet :D
Zsebpénz??? Az mi?
Kaptam egy rend verést apámtól mert megint részeg volt és úgy volt kedve aztán hallgattam.
"Felesleges leállni vitatkozni" - valóban teljesen felesleges leállnod vitázni, mert szülői engedéllyel 15 éves tanulók is vállalhatnak munkát.
"Nem látom értelmét a zsebpénznek, én se kaptam soha." - Micsoda érvek:D:D:D:D A zsebpénznek pedig bőven van értelme, tudniillik megtanul a gyerek a pénzzel bánni. Ez Magyarországon, ahol az emberek nagyobb része pénzügyi analfabéta, finoman szólva sem hátrány.:)
Kérdésre válaszolva:
Anno a 2000-es évek elején kb 500Ft-ot hétköznaponta, de én ebből is reggeliztem. Illetve hétvégente 5-10ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!