Hogy éreznétek magatokat? Mert én rosszul, és nem tudom hogy kezeljem a helyzetet, mert nem volt még ilyen.
dehiogynem beszélnek, mert ezt szokták meg
ő a tanár te meg a diák
csak ez akkor b*szott be, amikor én a diák, 30 fölött voltam, és nem egy taknyos 18 éves, aki ehhez van idomítva
az a másik amikor jobban értesz a témához mint a tnár, csak neki erről van fecnie, neked nincs, és aztán retteghetsz hogy mit tud rosszul
és mindezért még fizettem is
állj ki az igazadért, főleg ha amúgy rendes, jóravaló gyerek vagy
főleg az ofövel szemben
én ilyenkor nem mondok semmit.csak hallgatok.és bólogatok,ha igaza van hanem.Ha pedig tényleg hülyeséget mond akkor én is mondok neki egyet,s mást.Persze nem ordítok meg semmi,csak megmondom neki,hogy ez nem így van és ha elhiszi,elhiszi ha nem,nem.
ofőmnek vannak elég hülye dolgai és akkor nem lehet neki mondani semmit mert csak az lehet amit ő mond.-.-...
meg kinézte magamnak az egyik barátnőmet csak mert nem jó egy tantárgyból és végig őt szivatja.Jah meg az anyját szaapulja.-.-
le kell sz@rni az ilyeneket.ne mondj semmit.tudom,hogy nehéz,de te jársz a legjobban ha csöndbe maradsz és ő jár rosszabbul mert a semmiért ordibál és fárasztja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!