Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?
Én megengedném. Adnék neki óvszert, mert biztos, ami biztos. Elmondanám, hogy szerintem mikor "érdemes" lefeküdni először valakivel és miért fontos védekezni, mert a terhesség a "legkisebb" probléma, amit össze lehet szedni.
Nem feltétlenül fognak szexelni, de ha mégis inkább legyen egy kényelmes ágyban olyannal akiben megbízik és szeret, mint félrészegen egy buliban egy félreeső sarokban.
Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem. Édesanyám volt az elsők között, akinek elmeséltem és képzeljétek nem lettem terhes egészen 29 éves koromig!
Azt hiszem ilyenkor orulok,hogy 3 fiam van....
Amugy ha lanyom lenne,engednem,hogy 16evesen a baratjanal aludjon,ha mar ismerem a fiut.
Magambol indulok ki.engem is elengedtek.es sokkal de sokkal jobb volt,hogy bizhattam a szuleimben,es barmi problemam volt nyugodtan fordulhattam hozzajuk.
Ahogy mar irtak,ha tiltva van,megoldja mashogy.egy baratno remek takaro,meg at is megy,hogy akkor ma nalam alszik a Juci,kifestjuk egymas kormet meg romi filmet nezunk....aztan a sarkon elvalnak.es ha egy korabeli csajjal kell megbeszelnie mi,hogy legyen az nagyobb gaz.
16evesen mar van esze.miert kell minden fiatalt leirni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!