Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?

Figyelt kérdés

2016. júl. 20. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak akkor lehet szexelni,mikor együtt alszanak..bárhol..bármikor lehet szex..ezt jó lenne felfogni:D
2016. júl. 20. 16:13
 22/66 anonim ***** válasza:
82%
Ha ismerem a srácot és felelősségteljesek (a lányomat is igyekszem majd így nevelni), akkor engedném. Aki szexelni akar emberek, az fog is. Tök mindegy hogy az engedélyeddel ott alszik - e vagy sem, mindent meg lehet oldani. Okosan kell nevelni a gyerekeinket, így nem fogja magát fűnek - fának odadobni és a védekezésre is figyelni fog. Ennél többet egy szülő sem tehet. Ezért fontos a bizalmas gyerek - szülő kapcsolat. 16 évesen meg nem korai. Én 14 voltam amikor összejöttem a férjemmel, a szexszel sem vártunk sokat. Azóta is boldog családos emberek vagyunk és nem feküdtem össze fűvel - fával. Nem is vágyom rá. Most komolyan... Miért jobb, ha valaki 18-20 évesen kezd el szexelni, de aztán megőrül és több fa szt fog 40 éves korára, mint kilincset? Hány gátlástalan ribit ismerünk a "felnőttek" között? Na ugye. Ez nem ettől függ. Nagyon egyéni, az általános és az érzelmi intelligencia pedig közel sem mindegy a mérlegelés szempontjából amikor a nemi élet megkezdéséről van szó, ez pedig egyénenként nagyon eltér még felnőttként is. Nem lehet valakit a kora alapján beskatulyázni. Neki kell éreznie hogy mikor jött el az idő, Neki kell megtanulnia felelősséget vállalni és tanulni a hibáiból. Bízni kell benne ennyire, mást nem tehetsz. Bizalmas kapcsolattal nagy eséllyel mindenről tudni fogsz, ellenkező esetben egy tini bezárkózik és abból jön a gond.
2016. júl. 20. 16:14
 23/66 anonim ***** válasza:
10%
Hidd el kérdező, már nem szűz a lányod.
2016. júl. 20. 16:19
 24/66 anonim válasza:
0%

Nem engednem meg!

29N

2016. júl. 20. 16:35
 25/66 anonim ***** válasza:
84%

17 vagyok

15 évesen jöttem össze a pasimmal, 1 év után feküdtem le vele, 1,5 év után aludhattam vele először, azt is kiránduláson.

lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk, de nem nagyon alszunk egymásnál, szexelni meg máskor is lehet

2016. júl. 20. 16:38
 26/66 anonim ***** válasza:
26%
Itt nem a szexről van szó, ismerjük a mai tiniket, hamar szétrakják, hanem az együttalvás, ami nem a tini "kapcsolatok" privilégiuma.
2016. júl. 20. 16:54
 27/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem megengedem neki ha megtiltom azzal ő nem veszt sok mindent de én akkor az ő bizalmát vesztem el.
2016. júl. 20. 20:02
 28/66 anonim ***** válasza:
25%
Persze. Engedd! Menj a kisebb ellenállás irányába. Az a fontos, hogy szeressen téged. Nem az, hogy fél év múlva, amikor már mas barátja lesz, ne legyen rbanc az osztályban. Ezzel a tempóval érettségiig megjár majd pár ágyat. De te a barinője maradsz! N32
2016. júl. 20. 20:11
 29/66 anonim ***** válasza:
19%
Hát azért az ilyen szülők se semmik, a 16 éves gyereküket csak úgy elengedik. Gondolom majd ha kíséred abortuszra, akkor is azt fogod mondani hogy megérte, hisz legalább nem haragudott meg rád? Olvasgass itt, mennyi 14-17 éves lesz terhes...
2016. júl. 20. 20:14
 30/66 A kérdező kommentje:
Na most telt be a pohár nálam!!!Szerintem nem hülyék és ha megtörténik akkor fognak védekezni mert nem akkarnak fiatal szülők lenni és mint ahogy többen írtak ezt nem csak este lehet csinálni és a szülők nem tudják megtiltani hogy a kamaszok ne éljenek szexuális életet szóval nem hiszem hogy ez az ott alvás fogja meghatározni hogy az én lányom terhes lesz és r..anc . És igen ha megtiltom neki akkor elvesztem a bizalmát vagyis legközelebb nem mond el nekem semmit hanem inkább titkolja és hazugságokat mond szóval szerintem nagyon fontos a bizalom mert ha akkarjak így is ugy is megtörténik csak én majd nem tudok semmiről. Kedves utolsó válaszolok kérlek gondolkozzatok el azon hogy mit írtok és ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi egyáltalán köszönöm !
2016. júl. 20. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!