Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?
Szerintem az együtt alvás fontos a 16 évesek kapcsolatában is. Összebújni, ölelkezni, simogatni egymás arcát... :) Ezek szuper dolgok.
Ha szexelni akarnak megoldják..ha aludhatnak együtt ha nem akkor is.
Igen elengedném,mert úgy tűnik megbízol benne,hogy védekezik,és a barátot is kedveled,a szüleit is ismered.
Én is 16 éves voltam mikor elengedtek a barátomhoz aludni aki ma már a férjem.És szexeltünk is,jééé,pedig az én anyám egy igazi vaskalapos volt,sose beszélt védekezésről,nem is tudom,hogy jött neki,hogy elengedett,de elengedett,és nem lettem r i ba nc meg abortuszra se mentem soha.Na mondjuk nekem egyszer mondta a férjem,akkor voltam 17 és épp nem volt gumi,hogy majd kiveszi,én annyit mondtam,oké,de én abortuszra nem megyek.Soha de soha eszébe se jutott többet forszírozni a dolgot,mindig védekeztünk.Ha normális egy 16 éves akkor felfogja,hogy védekezni kell,ellenkező esetben éppen elég d e bil felnőtt írogat ebbe a témakörbe,hogy tudja az ember,hogy az inteligencia meg a kor nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!