Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?

Figyelt kérdés

2016. júl. 20. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
71%
Máskor is lehet szexelni:D Mi pl a barátommal az elején tényleg csak aludtunk. De az én szüleim is úgy voltak vele, hogy ja az nem gond ha egész nap kettesben vagytok itthon, de az együtt alvásra húzták a szájukat 1 év együttlét után is, úgy hogy 18 évesek voltunk. Ez teljesen logikátlan hozzáállás szerintem:) Amúgy nincs 16 éves lányom, szóval arra nem tudok válaszolni hogy elengedném e, meg ez a te döntésed. De ha le akarnak feküdni akkor titokban egy bokorban is tudnak, szóval ha csak ez tartana vissza akkor engedd el, 16 évesen már nem olyan fiatal. Inkább azt add tudtára, hogy neked bármit elmondhat. Ehhez mondjuk bizalomépítésnek nem rossz szerintem ha te is mesélsz arról egy kicsit hogy te veled mi volt anno. Nem részletezve gondolom, hogy konkrétan mi és hogy történt, de ha már azt elmondod hány évesen, mit éreztél, stb akkor az már adhat egy olyan bizalmat hogy ő is el meri mondani majd ha bármi gondja lenne. A védekezésről gondolom nem kell kioktatni, bár vicceskedve meg lehet említeni hogy ugye tudja mi az. De az fontos hogy ne az ott alvás kapcsán mondd el ezeket, mert akkor úgy tűnhet hogy nem bízol benne, vagy azt feltételezed hogy biztos csak a szex miatt akar menni.
2016. júl. 20. 20:36
 32/66 anonim ***** válasza:
35%
azért kotont adjál neki.
2016. júl. 20. 20:36
 33/66 anonim ***** válasza:
51%
32: persze, mert az anya biztos tudja hogy mekkora a lányának a barátjának a szerszáma..
2016. júl. 20. 20:47
 34/66 anonim ***** válasza:
15%
Igen, az itteni terhes tinik szülei is azt hitték hogy az ő kis szemük fénye van olyan okos hogy megfelelően védekezik..aztán hopp, befigyel egy unoka, vagy egy abortusz. Te már eldöntötted mit teszel, de ne gyere ide sírni hogy jajj, terhes lett a lányom, mit tegyek... de amúgy úgy érzem te a lány vagy...
2016. júl. 20. 21:00
 35/66 anonim ***** válasza:
25%
Csak az idiótákból lesz ennyi idősen terhes.
2016. júl. 20. 21:47
 36/66 anonim ***** válasza:
18%
Az a gond, hogy ez egy nyilvános oldal. Az, hogy nem tetszik amit írok,, cseppet sem érdekel. Kérdeztél, választ kapsz: Egy átlag tini járás manapság kb. 6 hónap. Érettségiig lesz majd 4 pasija. Az 4 ágy 18 éves korig. A korosztálya nevén fogja nevezni. Azt kéne belátni, hogy NEM a szexről van szó. Hanem arról, hogy egymásnál aludni felnőtt kapcsolatokban szoktak. A bizalmát meg nem úgy tartod meg, hogy nem korlátozod. N32
2016. júl. 20. 22:02
 37/66 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az együtt alvás fontos a 16 évesek kapcsolatában is. Összebújni, ölelkezni, simogatni egymás arcát... :) Ezek szuper dolgok.

Ha szexelni akarnak megoldják..ha aludhatnak együtt ha nem akkor is.

2016. júl. 20. 23:06
 38/66 anonim ***** válasza:
78%

Igen elengedném,mert úgy tűnik megbízol benne,hogy védekezik,és a barátot is kedveled,a szüleit is ismered.

Én is 16 éves voltam mikor elengedtek a barátomhoz aludni aki ma már a férjem.És szexeltünk is,jééé,pedig az én anyám egy igazi vaskalapos volt,sose beszélt védekezésről,nem is tudom,hogy jött neki,hogy elengedett,de elengedett,és nem lettem r i ba nc meg abortuszra se mentem soha.Na mondjuk nekem egyszer mondta a férjem,akkor voltam 17 és épp nem volt gumi,hogy majd kiveszi,én annyit mondtam,oké,de én abortuszra nem megyek.Soha de soha eszébe se jutott többet forszírozni a dolgot,mindig védekeztünk.Ha normális egy 16 éves akkor felfogja,hogy védekezni kell,ellenkező esetben éppen elég d e bil felnőtt írogat ebbe a témakörbe,hogy tudja az ember,hogy az inteligencia meg a kor nem függ össze.

2016. júl. 20. 23:09
 39/66 anonim ***** válasza:
68%
előző vagyok,egyébként 30 éves vagyok.
2016. júl. 20. 23:10
 40/66 anonim ***** válasza:
57%
Azok hisztiznek ilyen miatt akiknek fiatalkorukban nem volt kivel aludniuk.
2016. júl. 20. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!