Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?

Figyelt kérdés

2016. júl. 20. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén! Ha nem hagyod, hogy ott aludjon, de szexelni akarnak, akkor nem oldják meg valahol? Komolyan.. nekem is lányom van, gondolom mit érzel. De te is tudod, ha szexelni akarnak, megoldják
2016. júl. 20. 15:36
 12/66 anonim ***** válasza:
81%
Nem biztos hogy a szex miatt aludna ott,én is aludtam a barátomnál annyi idősen,de csak petting volt még abban a korban,persze maszturbáltam is ezerrel közben.Én megengedném,ez az élet rendje.20/L
2016. júl. 20. 15:36
 13/66 anonim ***** válasza:
88%
Persze ilyenkor màr lehet szàmìtani rà hogy szex is lesz,probald inkàbb terelgetni a gondolatàt a biztonsàgos szexre esetleg beszèlgetni vele ròla ha mèg szűz ès èrdekli!Lènyeg hogy ne bìzd a vèletlenre legalàbb az egyik gondoljon a vèdekezèsre! Ha ugy gondolja valamibol baj tortent ki szakadt a gumi akarmi szoljon inkabb hogy tudjatok venni esemeny utani tablettat! Persze nem tuti mèg hogy lefekszenek!
2016. júl. 20. 15:37
 14/66 anonim ***** válasza:
17%
Szexeljen, az az ő döntése. Hogy este alvásra otthon legyen az ágyában az meg az enyém. Nem alszik egy pasinál sem amig tini. 4 honap után pláne nem.
2016. júl. 20. 15:43
 15/66 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos manapság már máshogy működik a világ, hogy a szülő "megengedi". Viszont ha a te lányod még a jó kivételek közé tartozik, akkor nagyon becsüld meg, hogy van egyáltalán beleszólásod is (úgymond). Szóval nem megengedni kell, hanem elbeszélgetni vele, és bízz meg a lányodban, ez a legfontosabb. Ha nem csinálják, nem csináljak, ha felelősségteljesen csinálják, akkor meg mi lehet a probléma ?
2016. júl. 20. 15:48
 16/66 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz szex. Például én is aludtam ott 17 évesen a barátomnál, és nem feküdtünk le. Őt akkoriban nem annyira érdekelte a szex, na xd De azért van rá esély, mert ugye a fiúk reggel kanosak. Amúgy meg ha védekeznek és elég érettek testileg és lelkileg is, akkor szerintem nincs vele gond. 18/L
2016. júl. 20. 15:56
 17/66 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó vagyok: még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nappal is lehet szexelni.
2016. júl. 20. 15:57
 18/66 anonim ***** válasza:
14%
utolsó, te magad mondtad, csak azért nem volt szex, mert a pasid nem akarta. 16 évesen semmi keresnivalója ottalváson
2016. júl. 20. 16:05
 19/66 anonim ***** válasza:
97%

A farok nem csak este áll fel...

Ez sokkal inkább az intimitásról szól, hogy összebújjanak, együtt legyenek. Ha a fiú szülei belemennek, akkor megengedném. És legközelebb a fiút hívja át. 16 évesen kezdtük mi is, nem romlottak az erkölcseim, 3 évig együtt voltunk, teljesen rendben van, ha ilyen komoly kapcsolat kialakítására képes a lányod. 22/L

2016. júl. 20. 16:06
 20/66 anonim ***** válasza:
15%

Én nem engedném.

Szerintem nem helyes mivel még fiatal és nem járnak rég.

2016. júl. 20. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!