Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok a barátjánál aludhasson?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 14:52
11/66 anonim válasza:
Őszintén! Ha nem hagyod, hogy ott aludjon, de szexelni akarnak, akkor nem oldják meg valahol? Komolyan.. nekem is lányom van, gondolom mit érzel. De te is tudod, ha szexelni akarnak, megoldják
12/66 anonim válasza:
Nem biztos hogy a szex miatt aludna ott,én is aludtam a barátomnál annyi idősen,de csak petting volt még abban a korban,persze maszturbáltam is ezerrel közben.Én megengedném,ez az élet rendje.20/L
13/66 anonim válasza:
Persze ilyenkor màr lehet szàmìtani rà hogy szex is lesz,probald inkàbb terelgetni a gondolatàt a biztonsàgos szexre esetleg beszèlgetni vele ròla ha mèg szűz ès èrdekli!Lènyeg hogy ne bìzd a vèletlenre legalàbb az egyik gondoljon a vèdekezèsre! Ha ugy gondolja valamibol baj tortent ki szakadt a gumi akarmi szoljon inkabb hogy tudjatok venni esemeny utani tablettat! Persze nem tuti mèg hogy lefekszenek!
14/66 anonim válasza:
Szexeljen, az az ő döntése. Hogy este alvásra otthon legyen az ágyában az meg az enyém. Nem alszik egy pasinál sem amig tini. 4 honap után pláne nem.
15/66 anonim válasza:
Sajnos manapság már máshogy működik a világ, hogy a szülő "megengedi". Viszont ha a te lányod még a jó kivételek közé tartozik, akkor nagyon becsüld meg, hogy van egyáltalán beleszólásod is (úgymond). Szóval nem megengedni kell, hanem elbeszélgetni vele, és bízz meg a lányodban, ez a legfontosabb. Ha nem csinálják, nem csináljak, ha felelősségteljesen csinálják, akkor meg mi lehet a probléma ?
16/66 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz szex. Például én is aludtam ott 17 évesen a barátomnál, és nem feküdtünk le. Őt akkoriban nem annyira érdekelte a szex, na xd De azért van rá esély, mert ugye a fiúk reggel kanosak. Amúgy meg ha védekeznek és elég érettek testileg és lelkileg is, akkor szerintem nincs vele gond. 18/L
17/66 anonim válasza:
Utolsó vagyok: még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nappal is lehet szexelni.
18/66 anonim válasza:
utolsó, te magad mondtad, csak azért nem volt szex, mert a pasid nem akarta. 16 évesen semmi keresnivalója ottalváson
19/66 anonim válasza:
A farok nem csak este áll fel...
Ez sokkal inkább az intimitásról szól, hogy összebújjanak, együtt legyenek. Ha a fiú szülei belemennek, akkor megengedném. És legközelebb a fiút hívja át. 16 évesen kezdtük mi is, nem romlottak az erkölcseim, 3 évig együtt voltunk, teljesen rendben van, ha ilyen komoly kapcsolat kialakítására képes a lányod. 22/L
20/66 anonim válasza:
Én nem engedném.
Szerintem nem helyes mivel még fiatal és nem járnak rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!