Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én látom, hogy azok...

Csak én látom, hogy azok lehetnek szerelmesek, akik nem sokat dolgoznak illetve nem olyan felelősségteljes a munkájuk?

Figyelt kérdés

Mert aki fontos munkát végez, mint én, most nem írom le mit ott is ha valamit elrontasz ugatás van.

Egy lányt kicsit szeretek, de majd lemondok róla, ma elrontottam azt ,hogy anya várt egy benzinkúton én másikhoz mentem, erre kész ideg halálát kívánja minek él stb. Anya is napi 15 órát dolgozik, és nem szabad kiesni-e a vállalkozásból, ezért a csajt is el felejtem, hisz minek, rá gondoljak? Az a szegényeknek és a munkanélkülieknek, való aki a szerelmén gondolkozik és nem dolgozik.

2016. júl. 20. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Ember, neked szakemberre van szükséged. Meg anyádnak is. Rám egyébként pozitívan hat a szerelem, mindenből hirtelen a maximumot akarom kihozni.
2016. júl. 20. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Remélem, hogy ez egy tízéves kisfiú kamuja. Ha nem, akkor zárt osztályért kiállt az állapototok édesanyáddal együtt.

És lehet, hogy én rosszul tudom, de tök alatt a herezacskót szokták érteni, az meg régen rossz, ha feláll. Akiket én ismertem legalábbis, nem így működtek ;)

Na menjél ki a kertbe focizni. Nem most megy a Nickelodeonon a Tnin nindzsa teknőcök?

2016. júl. 20. 12:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Miért akkor baj van velem?

mindennap este eliszom magam sörből, de van ,hogy borból szeretem magam amikor már nem vagyok telejsen józan, valahogy örömmel tölt el, ennyi munka mellet haza kell vinni a szórakozást és ennyi idegesség mellett.

Meg a másik az itallal kapcsolatban, ennyi örömömnek lenni-e kell ebben a nyomorúságos életben.

Nők elküldtek, tavaly, mert unalmas voltam ,hogy mindig dolgoztam, prostizni járok/jártam, és boldogságot okozott. Úgy se lenne elég időm egy komolyabb nőbe belemerülni.

2016. júl. 20. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Vezető pozícióban, napi 10 órás felelősségteljes állásban dolgoztam, a férjem vitte a saját vállalkozását, amin a megélhetése múlott mikor megismerkedtünk. Igen, szerelmesek voltunk, de nem babaszappanoztunk el ettől még semmit. Ráadásul ő az egyik legnagyobb megrendelőpartnerünk a cégnél, szóval képzeld, még napi szinten találkozunk munkában is.

Egyébként szerintem kezeltesd magad, mert a problémád valószínűleg édesanyád "kedvességéből" ered. Neki sem ártana doki :)

2016. júl. 20. 12:42
 15/16 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell a csajra fogni.
2016. júl. 20. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de nem a felelősségteljess munka miatt nem vagy képes szerelembe esni, hanem mert édesanyád olyan amilyen, és azon túl, hogy egy elcseszett női példát állít eléd, még azt is elvárja, hogy az övéhez hasonló életet élj. Nem tudom, hány éves vagy de azt javaslom gondold át, mi az ami valóban jó számodra és állj ki magadért. Különben idejekorán megutálod a nőket és az életet.

Különben szavaidból úgy veszem ki, hogy bajban vannak az "elcseszett" GYES-es/ GYED-es anyukák akik gyakorlatilag "munkanélküliek" és szerelmesek a gyerekeik apjába... :)

2016. aug. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!