Csak én látom, hogy azok lehetnek szerelmesek, akik nem sokat dolgoznak illetve nem olyan felelősségteljes a munkájuk?
Mert aki fontos munkát végez, mint én, most nem írom le mit ott is ha valamit elrontasz ugatás van.
Egy lányt kicsit szeretek, de majd lemondok róla, ma elrontottam azt ,hogy anya várt egy benzinkúton én másikhoz mentem, erre kész ideg halálát kívánja minek él stb. Anya is napi 15 órát dolgozik, és nem szabad kiesni-e a vállalkozásból, ezért a csajt is el felejtem, hisz minek, rá gondoljak? Az a szegényeknek és a munkanélkülieknek, való aki a szerelmén gondolkozik és nem dolgozik.
Igen, csak te látod :-)
Nem mindenki lesz munkaképtelen, ha szerelmes. Ilyen alapon az se legyen szerelmes, aki járművet vezet mert rá gondol és balesetet szenved.
Nekem inkább az a véleményem, hogy gyerek nem való mindenkinek.
Egy kamasz ilyen, akkor is, ha épp nem szerelmes, kicsit kajla, néha szétszórt, és időnként elábrándozik. Az egy teljesen normális dolog, hogy idővel szerelmes leszel, és elfelejteni sem kell.
Egy kisebb céget vezetek (30 fő), nem az enyém, de a tulaj jó, ha három hetente felhív telefonon, hogy élek-e még. És elég jól fizet, bár munka is van bőven.
Soha nem jutott volna eszembe, hogy a szerelem csak a szegények sportja, meg aki nagyon ráér. Ezt inkább azokra szokták mifelénk mondani, akik a semmire sorra szülik a gyerekeket, ész nélkül, de annak sincs köze a szerelemhez.
Tudod mit? Olvass! Ismerkedj! Barátkozz!
És rá fogsz jönni, hogy mekkora butaság ez az egész.
Érdekes egy lény vagy...
Egyèbkènt az egészből kb annyit értettem hogy édesanyád nem normális-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!