Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én látom, hogy azok...

Csak én látom, hogy azok lehetnek szerelmesek, akik nem sokat dolgoznak illetve nem olyan felelősségteljes a munkájuk?

Figyelt kérdés

Mert aki fontos munkát végez, mint én, most nem írom le mit ott is ha valamit elrontasz ugatás van.

Egy lányt kicsit szeretek, de majd lemondok róla, ma elrontottam azt ,hogy anya várt egy benzinkúton én másikhoz mentem, erre kész ideg halálát kívánja minek él stb. Anya is napi 15 órát dolgozik, és nem szabad kiesni-e a vállalkozásból, ezért a csajt is el felejtem, hisz minek, rá gondoljak? Az a szegényeknek és a munkanélkülieknek, való aki a szerelmén gondolkozik és nem dolgozik.

2016. júl. 20. 11:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen, csak te látod :-)

Nem mindenki lesz munkaképtelen, ha szerelmes. Ilyen alapon az se legyen szerelmes, aki járművet vezet mert rá gondol és balesetet szenved.

2016. júl. 20. 11:08
 2/16 A kérdező kommentje:
de ma is akkor segg voltam, rá gondoltam, elrontattam nem mentem időben anyához 10 percet késstem ,anya egyből jó lenne megdögölnék, minek élek, nagy hülyegyerek. Kár volt megszülni, na erre mondom, én meg erről a lányról álmodoztam tegnap, de a szerelem csak filmekbe való, én meg most a rideg valóságba kijózanodtam, még ,hogy lány és én.
2016. júl. 20. 11:11
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
A férjem egy multinál dolgozik,ahol ha elront valamit millió eurós veszteségek is lehetnek,én ember életekkel dolgozom.Ez akkor is így volt,mikor megismerkedtünk.Tudtuk végezni a munkát.
2016. júl. 20. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Nekem inkább az a véleményem, hogy gyerek nem való mindenkinek.

Egy kamasz ilyen, akkor is, ha épp nem szerelmes, kicsit kajla, néha szétszórt, és időnként elábrándozik. Az egy teljesen normális dolog, hogy idővel szerelmes leszel, és elfelejteni sem kell.

Egy kisebb céget vezetek (30 fő), nem az enyém, de a tulaj jó, ha három hetente felhív telefonon, hogy élek-e még. És elég jól fizet, bár munka is van bőven.

Soha nem jutott volna eszembe, hogy a szerelem csak a szegények sportja, meg aki nagyon ráér. Ezt inkább azokra szokták mifelénk mondani, akik a semmire sorra szülik a gyerekeket, ész nélkül, de annak sincs köze a szerelemhez.

Tudod mit? Olvass! Ismerkedj! Barátkozz!

És rá fogsz jönni, hogy mekkora butaság ez az egész.

2016. júl. 20. 11:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek írhatok a lánynak? Csak félek anya megint az öngyilkossággal fenyegetőzik ,ha megint a világ legnagyobb hülyéje leszek.
2016. júl. 20. 11:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Na írod ,kajla feledékeny, de én 19 évesen nem lehetek , érted?
2016. júl. 20. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
98%
Igen, csak te látod így, a valóságban nincs így. Aki kamasz és egy értelmes mondatot nem tud leírni, de egy értelmes gondolatot se összerakni, annak vajon milyen fooontos munkája lehet?
2016. júl. 20. 11:26
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
A férjem is és én is multinál vagyunk a menedzsment csoport tagjai... És igen szerelmesek vagyunk :)
2016. júl. 20. 11:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Mert am is kiütöttem magam, ez az incidens után, ezek után mindig iszok, meg a nap végén is, ilyen idegi állapotban legszívesebben prostihoz mennék, de ilyenkor a tököm se áll fel ezek miatt.
2016. júl. 20. 11:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes egy lény vagy...

Egyèbkènt az egészből kb annyit értettem hogy édesanyád nem normális-

2016. júl. 20. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!