Hogyan győzhetném meg antut arról, hogy felelősségteljes vagyok?
Szeretném, ha több helyre elengedne, megbízna bennem. Újévkor a közelben lakó legjobb barátnőmhöz sem engedett el, hogy ott aludjak... :(
Még a szendvicskészítésben is segíteni akar, mert azt hiszi, nem tudom megcsinálni. Igaz, hogy ügyetlen vagyok, de ettől függetlenül képes vagyok rá.
Ha van valami program, mindig félek megkérdesni, hogy elmehetek-e, mert nagyon nem bízik meg bennem, azt hiszi, hogy egy pillanatra nem figyel rám, és máris bajom lesz. Pedig nem így van.
Mit tehetnék, hogy felelősségteljesebbnek tűnjek?
17L
Csak kíváncsiságból első, férfi vagy nő vagy?
A kérdésnél maradva, segíts be a házimunkába, és légy megbízható. A jegyeidet nem tudom, de ha kétesre álsz próbálj javítani, ùgy, hogy látja mikor tanulsz.
A helyzet ennél bonyolultabb is tud lenni. Előfordulhat, hogy olyan személyiség jegyei vannak anyukádnak, hogy semmit sem enged meg, úgy gondolja ő mindent jobban tud. Ez hiba az ő részéről, de nem biztos hogy tehet róla, nem biztos hogy tud ezen változtatni. Ha 17 vagy már, elég érett vagy, hogy megtudd, neked kell másképp felfogni a helyzetet.
Művelődj a témában, olvass ehhez kapcsolódó irodalmakat, és akkor többet megtudsz erről.
Pl: Eric Berne: Emberi Játszmák c. írása.
(Előző hozzászóló vagyok)
Másik lehetséges irodalom:
Susan Forward: Mérgező szülők című írása.
Keress rá ezekre a neten, könnyen be tudod őket szerezni a zsebpénzedből a boltokban.
Nem biztos, hogy vészes a helyzet, de jobb, ha lesz több nézőpontod.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!