Milyen büntetést adnátok a fiatoknak ha elszökne egy koncertre ráadásul egy lánnyal?
Nagyon gyerekfüggő,de ha szófogadó gyereked van (ettől még lehet az, csak kamaszkorban vannak kitérők) akkor elég ha morcos leszel vele egy darabig, érezteted, hogy nem bízol benne. A szobafogság a legnagyobb baromság a mai világban, de régen is az volt.
Semmi hasznosat nem fog csinálni, bánni is csak azt fogja, hogy nem mehet ki. Bődületes baromság.
Hát elbeszélgettem vele. Azt mondta, hogy nem akar előttem titkolózni még ha amit mondani fog kicsit kiábrándító nekem. Ismételten elmondta, hogy mennyire szereti ezeket az énekeseket, de annyira, hogy mikor megjelenik egy új számuk vagy klipjük az ő megfogalmazását használva: orgazmusa lesz. Ez azt jelenti, hogy minden dolog amit ő szeret azt ők úgy csinálják meg, és olyan mintha magát látná. Hozzátette, hogy nem bisexuális csakhát ugye ez egy más kultúra másak a szokások. Hétköznapjaira nem szeretné felvenni a stílust. A lányról meg csak annyit, hogy egy barát.
Az az igazság, hogy így a magyarázat után én teljesem megértem, én is hasonlóképpen tettem volna és már eszem ágában sincsen megbüntetni őt. Persze mondtam, hogy máskor legalább szóljon vagy mennyen közeli ismerőssel vagy valami, mert azért ez így nem történhet meg mégegyszer. Szerintetek helyesen teszem? NE büntessem meg?
Nem értem, azt mondtad neki, hogy máskor legalább szóljon. De hát szólt, hogy menni akar, csak nem lett elengedve...
Amúgy sem kell szerintem megbüntetni. Minek, már megvolt a koncert, nem történt semmi baj vele.
szerintem nem nagyon tudod megbüntetni, nincs értelme... én is megértem őt, én ugyanilyen fiatal voltam...:) vagy ha meg is bünteted, akkor is azt fogja mondtani, hogy megérte, és legközelebb is megtenné. Az a jó, hogy megbeszéltétek, most már tudod, hogy ez milyen fontos neki. Legközelebb inkább oldjátok meg együtt, hogy elmehessen. pl zsebpénz rovására veszi meg a jegyet, ilyesmi.
Ja és ez a mai divat. a fiúk lányoknak öltöznek, a lányok fiúknak. hülyén néznek ki, de mi sem voltunk sokkal szebbek kamasznak...:) szóval ettől még nem meleg :)
Én úgyismerem a fiamat mint egy határozott megfelelő önkontrollal rendelkező srác. Biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi baja (modern szülőhöz híven úgyhiszem, hogy a vonatpályaudvar és buszocskázás nem olyan nagy dolog mégha egy másik városban is). Inkább az akasztott ki, hogy csak így se szó se beszéd eltűnt egy levéllel meg egy lánnyal...azért mégis csak fiatal még, nem szeretnék arra gondolni mit csinálhattak a vonaton.
És megvan a saját véleményem, csak gondoltam nem lenne szép dolog az egész beszélgetésünket bemásolni ide.
És neked kedves utolsó, igen Lm.c (?) koncert volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!