Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
lányunk kiskora óta fél a sötétben, ez 16 éves kora körül sokat javult. Most 18 éves és megint fél...2016. júl. 7. 20:29
1/6 anonim válasza:
Kell egy kis ejjeli feny neki:) en is felek tole, hogyha betornek a sotetben nem latok semmit.... :)
3/6 anonim válasza:
Sólámpa, nagyon meghitt kis fényt ad és biztonságérzetet is, plusz egészséges. :) Nincs ezzel baj, ha nem beteges. Mindenki fél valamitől. Én is 18 vagyok, de a fogorvostól majdnem hazaszöktem mert tudtam, hogy szurit fog adni.
4/6 anonim válasza:
Én világ életemben féltem a sötétben, 25 éves vagyok. Nem érdekel, ha ciki, nem szeretem a korom sötétséget :) Halovány lámpa a folyosón mindig ég. :)
5/6 anonim válasza:
Én is félek, 20 vagyok. A sólámpa nekem is bevált, ruházzatok be egyre a lányodnak is, hátha megnyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!