Mennyire normális ez szerintetek a lányom részéről?
Figyelt kérdés
19 éves egyeteimsta, ez az első éve... Nehéz szakon van, de szerintem elég intelligens hozzá. Viszont most vizsgaidőszakban már 3 napja nem eszik, kávét iszik, van hogy hányt rendszeresen.. Előtte volt hogy 2 napig egy percet sem aludt... egész nap benn van a szobájában... Azt mondja, semmi gond de szerintem ez nem normális életvitel2016. máj. 29. 23:12
2/8 anonim válasza:
Mi a kèrdès?
Erre szerinted bárki is azt fogja mondani hogy normális?
Mindent a vizsgaidőszakra sem lehe ráfogni.
3/8 anonim válasza:
Nem normális. Valamit csinálj vele! Hogy lenne normális, hogy 3 napja nem eszik?
4/8 anonim válasza:
Most jött rá, hogy hülye az egyetemhez...
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg tanul, de ez tényleg nem teljesen normális, az egészsége szempontjából.
6/8 anonim válasza:
Meg kell értenie, hogy az a pár óra, ami evésre és alvásra menne még a legkeményebb vizsgaidőszakban is megéri. Mivel az agya egy idő után nem fog tudni rendesen funkcionálni, nem lesz olyan hatékony a tanulás.
7/8 anonim válasza:
Szörnyen stresszel, vagy tényleg evészavaros, és most nem tudja elkendőzni.
8/8 anonim válasza:
egyesek össze vissza stresszelnek és hiába tanulnak éjjel-nappal, akkor is megbuknak... mások meg előtte való nap átolvassák az anyagot, lazán veszik a dolgokat és simán átmennek... nem vagyunk egyformák, de felesleges stresszelni egy vizsga miatt, legalábbis szerintem... lehet, úgy gondolta, túl nagy az elvárásotok vele szemben és mindenáron bizonyítani akart. Engem sose szidtak meg, ha nem sikerül egy vizsga, de szerencsére nem stresszeltem rá, így képzési idő alatt sikerült befejeznem egyetemet és mellette szórakozni, lazítani, kikapcsólódni is jutott időm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!