Ez normális a védőnő részéről? Többi lent
Tudod te hány családja van? Rengeteg, nekünk van olyan, akinek csak a várandósa 25, emellett meg még a többi korosztály és adminisztráció.
Na, a szeretnéd, hogy menjen, hívd fel, sok védőnő a fejéből nem lát ki, annyi dolga van. Nem csak ülünk ám az irodában, meg boltolunk napközben.
végülis... nekem nem hiányzott soha :D
én rákérdeztem, hogy miért nem jön, születése után jött ki, majd én vittem a státuszokra és ennyi...
azt mondta minden rendben van nálunk, rengeteg baba tartozik hozzá és sok problémás család. hozzájuk mennie kell gyakran, hozzánk nem, mert jó helyen van a pici.
szóval megértem és mivel nem hiányzik, nem is háborgok :) ha valami volt, felhívtam, nagyon kedves volt a telefonban. most elment szülni, az orvos egyedül csinálja a státuszt, mert nincs új védőnő fél éve! ez van, ebben az országban minden szarul működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!