Ez normális a védőnő részéről? Többi lent
Nálunk úgy van, hogy tanácsadáson ő is ott van meg az orvos is. Én havonta egyszer elvittem 1 éves koráig, az orvos is mondta, hogy szereti ha havonta megnézheti a gyerekeket 1 éves korig.
Szerintem vidd el nyugodtan te, legalább nem kell azon stresszelned, hogy jajj jön a védőnő és 3 napja nem volt a por letörölve....
Engem megnyugtatott hogy havonta ránéz valaki. Megmérték meg amúgyis kellett iratni popsikrémet illetve a baba is élvezte, hogy a váróban más gyerekekkel találkozik.
6 hetes kor után már csak akkor jön ha szükséges.
Úgyis havonta kell vinni tanácsadásra, úh felesleges ebben a korban már hetente a védőnő.
Ha ellenőriztetni akarod, h minden oké-e a babával, akkor hívd fel a védőnőt , h menjen ki, vagy kérj időpontot tanácsadásra.
De ne háborogj, 6 hetes kor felett nem dolga kimenni hozzátok.
Nekünk most van a 2. babánk, úh van 2 gondozási tervünk is, mindegyikben ez az infó van.
Bp 14 ker és Pécs 6 hét után igény szerint.
Nekem mondjuk most nincs igényem a 2. babánál, de ha lenne simán szólnék.
Te próbáltál vele beszélni? Vagy anno egyszer megígérte, h megy és azóta csönd van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!