Csak szerintem nem normális? (túlféltés)
Szüleim és a nagyszüleim (én szerintem) nagyon féltenek.
Pl:
Ha anya fázik vagy melege van akkor szerinte én is öltözzek fel vagy vegyem le a pulcsit pedig szerintem el tudom dönteni mi jó nekem de anya olyan balhékat tud csapni emiatt hogy a szomszéd is hallja
Mamáéknál vannak háziállatok de kesztyűbe simogatnám őket ha nem lennék erőszakos. Természetesen kézmosás utána de halálosan féltenek
Tele vagyok vitaminnal, minden sz.rt szedjek pedig évente max. 1-szer vagyok beteg. Erős immunrendszerem van születésem óta.
Illetve azon az elven élnek hogy nem szeretni kell az ételt hanem megenni.
De a szénszavas cukros löttyöt és a gyorskajákat azért adják mert nincs kedvük főzni....
Mit tegyek? Vagy ez normális?
15\L
Az "anyád fázik, vegyél fel vmit" elég elterjedt jelenség, a többség nehezen növi ki.
Az állatokkal kapcsolatos kicsit erős.
Ha születésed óta "tömnek" vitaminnal, akkor aztán sehogy nem bizonyítod be, hogy mi volt előbb: eleve erős a szervezeted (egyébként minden csecsemőé gyenge) vagy a vitaminoknak köszönheted
Felteszem egyke vagy késői gyerek vagy.
:D
Jóóó nekem 30 évesen is mondta a mamám, hogy 20 fokban vegyek sálat, mert "kint van a kopasz nyakam", meg ha egyet tüsszentettem, akkor na tessék, megfáztam! fel kell öltözni! :D
Ez van... szerintem nem tudsz velük mit tenni. :)
1-2 éve tömnek vitaminnal mert a szomszéd is ad a gyerekének...
Igen egyke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!