Normális szerintetek ez a módszer?
Bizonyos határokig, az evést kivéve talán még normálisnak is mondható. Viszont ha kínozza magát, hogy megtanuljon valami hülye kémiai szabályt, amikor nem is érdekli a kémia, nem alszik eleget és órákig nem eszik, akkor nem normáis. Nagyon tisztelendő, hogy ennyire elhivatott, de az egészség az első. Nyolc óra alvás, napi 6 étkezés. Tanulás közben az olajos magvak pl. nagyon serkentően hatnak az agyra. Egy másfél órás alvás után is sokkal frissebb az ember.
Nem tudom, hány éves, de továbbtanulási szempontból is érdemes nem kimerítenie magát olyan tárgyakon, amik nem érdeklik. Egy természettudományosból legyen elfogadható jegye és kész, ha nem olyan iránya akar menni. :)
Én ezt már túlzásnak gondolom.Ilyen büntetések,hogy addig nem eszik főtt kaját,amíg nem tanulta meg az anyagot tiszta feleslegesek.
Az oké,hogy ne legyen ott tv stb a közelében,de enni kell,sőt ha fáradt igenis pihenni kell legalább egy 20 percet,mert az agy elfárad.
Szerintem beszélgetni kéne kicsit a lányoddal,mert nagyon rástresszel a tanulásra,ennyire nem szabad,mert bele fog bolondulni a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!