Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnátok ha a 17 éves...

Mit reagálnátok ha a 17 éves fiatok úgy állít haza, hogy a barátnője terhes?

Figyelt kérdés

2016. júl. 6. 18:43
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%

Fogalmam sincsen. Szerintem sokkolna a dolog. Egy kis elbeszélgetés meg úgy tájékoztatás számomra, hogy a fiatalság ezt mégis, hogyan szeretné megoldani, aztán utána összekaparni őket, hogy jó döntést hozzanak.

Egyébként aki mondta, hogy miért nem védekeztek stb. És mi van akkor, ha a gyerekek védekeztek, de hibás volt a gumi vagy kiszakadt. Akkor is a gyerek lenne a hibás? Erre is mondjon valaki valamit, hogy hogyan reagálna...

2016. júl. 9. 20:02
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
#25 Nem hiszem, hogy nő vagy. Vagy ha igen akkor eszméletlen primitív :/ nő létedre úgy hívod a gyerekeket, hogy "kölykök"? Azosztánigen. Jó anya lesz belőled :)
2016. júl. 9. 20:12
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
látom jó sok eszed van.Na jóccakát!
2016. júl. 9. 20:30
 24/28 anonim ***** válasza:
59%
Talán kimondtad életed első mondatát aminek van alapja :O na puszilom azt a homofób primitív buksidat :*
2016. júl. 9. 20:41
 25/28 A kérdező kommentje:
Hé hé!!!! Ácsi!! Végig olvastam amit "beszéltetek" de rohadjak meg nem ertem. Nem kell egymást szidni a szexualitása miatt! Nyugi.... Csinálja mindenki otthon a négy fal között és tartsa magában, a heterók sem hírdetik hogy jajj de jo nekem tegnap xy-nal ilyen jot dugtam... a melegek se. Egy válasz volt hogy a kisfia állitott haza és egybol atfolyt az egész a melegek szidásába. Értem én hogy most mindenki ezt nyomja hogy a melegek fuuj..de nah...témánál maradni! Köszönöm!!
2016. júl. 10. 14:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lett a vege kedves kerdezo?
2016. aug. 9. 22:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Én örülnék és segíteném őket abban, amiben tudnék. Gyerekre is vigyáznék amikor iskolába mennek vagy tanulnak.
2016. aug. 12. 15:43
 28/28 anonim ***** válasza:
73%

Ezert nem tamogatom az aludjanak egyutt blabla erettek hozza.

Mert ugye egy vedekezes sem 100

Itt a pelda szabad nevelesre

2016. aug. 12. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!