Mit reagálnátok ha a 17 éves fiatok úgy állít haza, hogy a barátnője terhes?
Nincs gyerekem, de biztos kiakadnek.
Anyukam mondjuk engem 17 evesen szult es 13 evig voltak egyutt apukammal.
Attol fugg milyen a lany, akarja-e a gyereket, a fiam is akarja-e?
Ha egyutt akarnak lenni akkor mindenben tamogatnam oket.
Anyagilag is, de csak ugy, ha kozben tanulnak, hogy kesobb sajat labra allhassanak, tehat latok szandekot arra, hogy nem rajtam akarnak eloskodni. :)
Nem szeretem amugy az abortuszt, en sose mennek. De ha valaki abortuszra megy azt mar elfogadom, hogy a sajat dontese, amugy is szegeny picinek rossz lenne ugy felnonie, hogy nem is akartak es miutan megszuletett is csak nyug - ismerek olyat aki igy nott fel, szornyu.
De inkabb vedekezzenek azok, akik nem akarnak gyereket, annyi mod van mar ra.
Nyugi, szerintem az emberek 99%-a így reagált volna erre. A nagyobb kérdés az az, hogy megfogják-e tartani és ha igen akkor hogyan lesz eltartva stb stb. Nyilván azt szeretnéd, hogy a fiad tanuljon még és biztos a csaj szülei is ugyan így vannak ami azt jelentené, h a nagyszülőknek kell eltartania egy ideig vagy a fiadnak el kell kezdenie már dolgozni úgy, hogy semmi diplomája nincsen :s
btw a csaj hány éves? mert az se mindegy...
és #12 komolyan? még egy ilyen kérdésnél is nyomatni kell a homofób szarságokat? ember esze megáll...a tiéd mondjuk már egy ideje megállt :/
(előző vagyok)
a nagyszülők alatt téged, a feleséged és a csaj szüleit értettem ha nem lenne világos.
ez nem homofób szarság,te hüly e!
te örülnél ha a kölyköd b uzi lenne?
hát akkor kívánom,hogy érjen ez a boldogság.
és ha netán elpatkolnál te és a kedves családod,biztos örülnél,ha két rattyi fogadná örökbe a gyerekeidet,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!