Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnátok ha a 17 éves...

Mit reagálnátok ha a 17 éves fiatok úgy állít haza, hogy a barátnője terhes?

Figyelt kérdés

2016. júl. 6. 18:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nincs gyerekem, de biztos kiakadnek.

Anyukam mondjuk engem 17 evesen szult es 13 evig voltak egyutt apukammal.

Attol fugg milyen a lany, akarja-e a gyereket, a fiam is akarja-e?

Ha egyutt akarnak lenni akkor mindenben tamogatnam oket.

Anyagilag is, de csak ugy, ha kozben tanulnak, hogy kesobb sajat labra allhassanak, tehat latok szandekot arra, hogy nem rajtam akarnak eloskodni. :)

Nem szeretem amugy az abortuszt, en sose mennek. De ha valaki abortuszra megy azt mar elfogadom, hogy a sajat dontese, amugy is szegeny picinek rossz lenne ugy felnonie, hogy nem is akartak es miutan megszuletett is csak nyug - ismerek olyat aki igy nott fel, szornyu.

De inkabb vedekezzenek azok, akik nem akarnak gyereket, annyi mod van mar ra.

2016. júl. 7. 12:57
 12/28 anonim ***** válasza:
15%
a barátnőm fia azzal állított haza 17 évesen,hogy a fiúkat szereti. ehhez viszonyítva egy terhes barátnő még mindig jobb.
2016. júl. 8. 09:12
 13/28 anonim válasza:
74%
Én támogatnám őket anyagilg is, és mindenhogy, de elvárnám a fimtól hogy keressen olyan munkát amiből majd fel tudják nevelni a gyereket
2016. júl. 9. 09:43
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

Nyugi, szerintem az emberek 99%-a így reagált volna erre. A nagyobb kérdés az az, hogy megfogják-e tartani és ha igen akkor hogyan lesz eltartva stb stb. Nyilván azt szeretnéd, hogy a fiad tanuljon még és biztos a csaj szülei is ugyan így vannak ami azt jelentené, h a nagyszülőknek kell eltartania egy ideig vagy a fiadnak el kell kezdenie már dolgozni úgy, hogy semmi diplomája nincsen :s

btw a csaj hány éves? mert az se mindegy...

és #12 komolyan? még egy ilyen kérdésnél is nyomatni kell a homofób szarságokat? ember esze megáll...a tiéd mondjuk már egy ideje megállt :/

2016. júl. 9. 09:58
 15/28 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

a nagyszülők alatt téged, a feleséged és a csaj szüleit értettem ha nem lenne világos.

2016. júl. 9. 09:59
 16/28 anonim ***** válasza:
7%

ez nem homofób szarság,te hüly e!

te örülnél ha a kölyköd b uzi lenne?

2016. júl. 9. 13:37
 17/28 anonim ***** válasza:
85%
Annyiban nem örülnék neki, hogy tudnám nehezebb élete lesz mint ha hetero lenne, mert sajnos sok az olyan homofób kancsó mint te. Viszont örülnék is neki, mert a melegek sokkal nyitottabbak és elfogadóbbak és ahogy látom a sokak közül te is egy vagy akinek ez a 2 fontos emberi tulajdonság hiányzik.
2016. júl. 9. 13:50
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
16os, az embernek gyereke van és nem kölyke, nem állat. Bár a stílusodat nézve ezt kezdem megkérdőjelezni. És igen, inkább meleg legyen a gyerekem mint olyan homofób idióta mint te.
2016. júl. 9. 13:58
 19/28 anonim ***** válasza:
7%

hát akkor kívánom,hogy érjen ez a boldogság.

és ha netán elpatkolnál te és a kedves családod,biztos örülnél,ha két rattyi fogadná örökbe a gyerekeidet,ugye?

2016. júl. 9. 14:19
 20/28 anonim ***** válasza:
64%
Mert? Szerinted miben lenne más az, hogy 2 meleg és nem 2 hetero nevelné fel őket? Miben lenne ez hátrány a gyerekeknek? Persze, a te 10 éves értelmiszinten lévő homofób agyadnak nehéz belátnia, hogy semmi...vagyis full fölös ez a beszélgetés...de azért próbáld meg :*
2016. júl. 9. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!