Mit reagálnátok ha a 17 éves fiatok úgy állít haza, hogy a barátnője terhes?
Csodálkoznék, hogy ilyen buta gyereket neveltem, aki még a védekezéssel sincs tisztában.
Ha mégis megtörténne, felkeresnénk a lány szüleit, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Én köpni nyelni nem tudtam csak neztem rá kapott egy pofont és kicsit elbeszélgettünk. Csak most nem tudom hogy helyesen cselekedtem e.... :/
Szerintem helyesen cselekedtel! :)
En hasonlo keppen tettem! Nekem is így jött haza egyik nap. Aztan kapott egy taslit egy komoly hosszas elbeszélgetést aztán mentunk a lanyos hazba,hogy megbeszeljuk a dolgokat ott is nem sokkal kesobb megszületett az unokám. Én is fuatalon szültem de nem ezt a sorsot akartam en sem a fiamnak,hogy megtapasztalja...es en igen is raeroltetem hogy maradjon a lany mellett ha mar felcsinalta.!
Én 17 évesen estem teherbe :) Nem hiszed el, de örültem neki és bizony nem véletlen baba volt :) Azóta eltelt már 23 év, még mindig együtt vagyunk és már több gyermekünk is van :)
Szóval attól függ, hogy milyen a 17 éves kiskoma, mert előfordulhat, hogy jól nevelted és érett, felelősségteljes személyiség, akinek nemsokára elkezdődik a családos élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!