18 éves lány vagyok lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szédülök Picit hányingerem van !!
Roszullét fáradékonyság !! mindenpercben Pisilnem kell lehet terhes vagyok
2016. jún. 11. 14:17
1/5 anonim válasza:
Én 17 évesen már tudtam venni egyedül terhes tesztet. Te miért nem?
2/5 anonim válasza:
Bemész egy tetszőleges patikába és veszel mondjuk 2db tesztet. Elképesztő bonyolult feladat.
3/5 anonim válasza:
Ha volt szexuális együttléted, lehetsz terhes is. Itt senki sem tudja megmondani biztosra, hogy babát vársz e vagy sem. Tesztelj, akkor kiderül.
4/5 anonim válasza:
Így egy fórumon ennyi információra ezt tudom mondani: Ha volt benned péló, lehet hogy terhes vagy.
Ezek a dolgok lehetnek annak is a jele, hogy picit megfáztál vagy felfáztál. Ha tudni akarod, vegyél tesztet és csináld meg, nem nehéz.
5/5 anonim válasza:
Volt szexuális kapcsolatod? Egészen konkrétan behatolás, úgy értem. Védekeztetek? Hogyan? Mikor történt az aktus amitől úgy gondolod terhes lehetsz?
Egyelőre annyit tudok mondani hogy vagy igen vagy nem, vegyél tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!