Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?
Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.
Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.
Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?
Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.
Itt egy link róla:
Egy tanácstalan anyuka.
Egy dolog a közös az acélorrúban és a magassarkúban: meg kell tanulni normálisan hordani. Szörnyű télen nézni, meg ősszel, mikor beállnak a talajmenti fagyok, hogy a sok csajszi csetlik-botlik, csúszkál a magassarkúban, tavasszal meg nyáron meg olyan idélenül kalapálnak benne, hogy nem csak hallgatni, nézni is rossz.
Amúgy nyáron érdemes pihentetni az acélost, és általában is rendszeresen lanolinos krémmel ápolni (akkor a bokádnál nem fog megtörni, és később kirepedni, és mert jobban simul, könnyebb szorosabbra fűzni, hogy megtartson), hogy hosszúéletű legyen.
Én 15 éves vagyok, "ilyen feketeruhás láncos lány". Most készülök megvenni az első bakancsomat, én magam gyűjtöttem rá össze a zsebpénzt -igaz én inkább egy HD-t választottam Steel helyett, mivel a Steel szerintem túl sok negatív töltetű kritikát kapott....-, és nekem is ilyen magas szárú [14 soros]. Sőt, az én édesanyámnak is az volt az ellenvetése, hogy jön a nyár. De szerintem érdemes megvennie. Az én baráti köröm is rockerekből, metálosokból, hungaristákból tevődik össze, és a legtöbbjüknek van bakancsa. Szóval a baráti körében nem fognak neki beszólogatni. Maximum a többi normálatlan hülyegyerek.
Támadások úgyis fogják érni ha bakancsban van, meg úgy is, ha nem. Egy 15 soros Steel igazán nem ront a helyzetén. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!