Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Acélbetétes bakancs egy...

Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.

Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.

Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?

Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.

Itt egy link róla:

[link]

Egy tanácstalan anyuka.

2010. ápr. 14. 20:35
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Szerintem sejtheted, hogy valamilyen oknál és stílusnál fogva szeretne bakancsot?! És nem azért, hogy meggondolja magát, mert vegyen inkább magassarkút...
2010. júl. 6. 10:52
 32/34 anonim ***** válasza:
34%
jó,ez elég szélsőséges példa volt részemről és kicsit nyersen fogalmaztam,de az a lényeg,hogy nekem nem tetszik,de kiközösíteni nem fogják,hiszen manapság már mindent lehet... mindenkinek más a stílusa,és ezt meg kell tanulni tolerálni,elfogadi.Ha a baráti körében is ilyen cuccokat hordanak,biztosan nem fogják kiközösíteni,sőt jobban be is fogadják,és ez mindennel így van nem csak az acélbetétes bakanccsal...
2010. júl. 6. 16:18
 33/34 anonim ***** válasza:
92%

Egy dolog a közös az acélorrúban és a magassarkúban: meg kell tanulni normálisan hordani. Szörnyű télen nézni, meg ősszel, mikor beállnak a talajmenti fagyok, hogy a sok csajszi csetlik-botlik, csúszkál a magassarkúban, tavasszal meg nyáron meg olyan idélenül kalapálnak benne, hogy nem csak hallgatni, nézni is rossz.

Amúgy nyáron érdemes pihentetni az acélost, és általában is rendszeresen lanolinos krémmel ápolni (akkor a bokádnál nem fog megtörni, és később kirepedni, és mert jobban simul, könnyebb szorosabbra fűzni, hogy megtartson), hogy hosszúéletű legyen.

2010. júl. 6. 19:46
 34/34 anonim válasza:
56%

Én 15 éves vagyok, "ilyen feketeruhás láncos lány". Most készülök megvenni az első bakancsomat, én magam gyűjtöttem rá össze a zsebpénzt -igaz én inkább egy HD-t választottam Steel helyett, mivel a Steel szerintem túl sok negatív töltetű kritikát kapott....-, és nekem is ilyen magas szárú [14 soros]. Sőt, az én édesanyámnak is az volt az ellenvetése, hogy jön a nyár. De szerintem érdemes megvennie. Az én baráti köröm is rockerekből, metálosokból, hungaristákból tevődik össze, és a legtöbbjüknek van bakancsa. Szóval a baráti körében nem fognak neki beszólogatni. Maximum a többi normálatlan hülyegyerek.

Támadások úgyis fogják érni ha bakancsban van, meg úgy is, ha nem. Egy 15 soros Steel igazán nem ront a helyzetén. :]

2011. márc. 13. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!