Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?
Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.
Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.
Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?
Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.
Itt egy link róla:
Egy tanácstalan anyuka.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azt hiszem, megengedem neki majd.
14 éves vagyok (lány).
Nekem nem ez a fekete,láncos,bakancsos stílusom van.Inkább:
Csőnadrág,topának vagy tornacsuka,meg valami színes fölső,fülbevaló,gyűrű meg hasonló,nem nem tartozom azok közé akik minden divatot követnek ez nekem megtetszett,de nem vagyok plázacica meg egyebek,ettől függetlenül nem nézzem le vagy szolók be a "bakancsos"
lányoknak,ADDIG amig ők is tudnak engem kezelni.
Szerintem engedd meg,miért ne engednéd neki?Ez tetszik neki akkor ez tetszik.
Anyumnak se tetszett a csőgatya ma meg már őis azt hordja.(:
És ne aggódj valoszinüleg ilyen a baráti köre és akkor még menő is lesz a barátikörben.
Sok sikert.:))
Egybe nem mennék bele, hogy olyan április után hordja.
Jól gondolom, hogy akkor már nem illik bakancsban járni? Vagy régimódi vagyok? :(
Hello. Én is ilyen fekete, láncos, bakancsos lány vagyok. :) Nemsokára fogom remányeim szerint megkapni az első acélbetétes bakancsom. Most még csak acélbetét nélküli van. Engem nem közösítenek ki, csak egy csaj szólt be, de ő meg azért, mert sík buta. ;) :D Szóval nem közösítenék ki a lányod. Szerintem vedd meg neki. :)
14/l
Az én szüleim is sokat vacilláltak rajta annak idején,hogy megvegyék-e,mert hát nem 2 fillér,de meggyőztem őket.Kár volt.Nehéz volt nagyon és a lábamnak sem tett jót,arról meg nem is beszélve,hogy (az enyém legalábbis) igen kényelmetlen volt...
Egy 27 éves anyuka
Szerintem engedd meg neki.
Én 14 éves korom óta hordok acélbetéteset és soha nem közösítettek ki miatta. A barátaim is ilyet hordanak. Azokon a koncerteken ahova járok majdnem mindenki bakancsot hord.
És ez a stílus nem azt jelenti, hogy iszunk, cigizünk stb. A baráti körömben inkább az a ciki, ha vki hülye.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!