Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Acélbetétes bakancs egy...

Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.

Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.

Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?

Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.

Itt egy link róla:

[link]

Egy tanácstalan anyuka.

2010. ápr. 14. 20:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Azt hiszem, megengedem neki majd.

2010. ápr. 14. 21:27
 12/34 anonim ***** válasza:
66%

14 éves vagyok (lány).

Nekem nem ez a fekete,láncos,bakancsos stílusom van.Inkább:

Csőnadrág,topának vagy tornacsuka,meg valami színes fölső,fülbevaló,gyűrű meg hasonló,nem nem tartozom azok közé akik minden divatot követnek ez nekem megtetszett,de nem vagyok plázacica meg egyebek,ettől függetlenül nem nézzem le vagy szolók be a "bakancsos"

lányoknak,ADDIG amig ők is tudnak engem kezelni.

Szerintem engedd meg,miért ne engednéd neki?Ez tetszik neki akkor ez tetszik.

Anyumnak se tetszett a csőgatya ma meg már őis azt hordja.(:

És ne aggódj valoszinüleg ilyen a baráti köre és akkor még menő is lesz a barátikörben.

Sok sikert.:))

2010. ápr. 14. 21:39
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 2 felnőtt lányom van. Egyiknek sem a "stílusa" az acélbetétes, de mindkettőnek volt/van, 14-15 éves koruktól. Eleinte hezitáltunk mi is, hogy megengedjük-e, de aztán belementünk. Rengeteg lánynak van a gimiben. Hogy őszinte legyek, a lányaimnál nagyon bevált: falun lakunk, az utak olyanok, amilyenek, a buszmegállóig néha tereptúrázni kellene, télen gyakran késik a busz, kinn állnak a gyerekek az árok szélén, mert nincs egy rendes buszmegálló. Na, az első pár hét bakancsozás után azt mondtam, hogy megvehettük volna hamarabb is. A tartósságával is meg vagyunk elégedve, igaz nem olcsó, de elég strapabíró. Soha nem cikizte senki őket a bakancs miatt, nem szólogattak be nekik. Most már huszonévesek a lányaim, de télen most is bakancsban járnak (hasonló, mint a képen, csak tiszta fekete, az egyiküké ilyen magas -ennyi soros- a másiké rövidebb szárú) - az utak helyzete nem változott. Ja, és a lábuk sem fázott benne télen a buszmegállóban való ácsorgásnál. Mint anyuka, javaslom, hogy engedd meg neki.
2010. ápr. 15. 08:05
 14/34 A kérdező kommentje:

Egybe nem mennék bele, hogy olyan április után hordja.

Jól gondolom, hogy akkor már nem illik bakancsban járni? Vagy régimódi vagyok? :(

2010. ápr. 15. 11:09
 15/34 anonim ***** válasza:
85%

Hello. Én is ilyen fekete, láncos, bakancsos lány vagyok. :) Nemsokára fogom remányeim szerint megkapni az első acélbetétes bakancsom. Most még csak acélbetét nélküli van. Engem nem közösítenek ki, csak egy csaj szólt be, de ő meg azért, mert sík buta. ;) :D Szóval nem közösítenék ki a lányod. Szerintem vedd meg neki. :)

14/l

2010. ápr. 15. 16:09
 16/34 anonim válasza:
23%
hát sztem csak ősszel vedd meg neki
2010. ápr. 15. 16:12
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ha áprilisba még ilyen idő van mint most épp, akkor hordhatja:D én legalábbis még azt hordok. Majd ha már melegebb lesz, akkor tornacipő meg szandál:) 21/L
2010. ápr. 15. 16:24
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Bár nekem nem tetszik ez a fajta stílus,biztos másnak meg az én stílusom nem jön be, de sosem szólnék be rá senkinek, ha ilyet látnék az utcán. Szóval a kiközösítéstől ne tarts, tuti jól fogja magát érezni a lányod. Ami az időjárást illeti, hát az tényleg kemény, mert ha jön a meleg, akkor bizony belefő a lába, ami nem lehet valami kellemes, de majd ezt ő is érezni fogja, és ha meg is van a bakancs, lehet, h nem veszi fel a 30 fokban. Engedd meg neki:)
2010. ápr. 15. 21:28
 19/34 anonim ***** válasza:
21%

Az én szüleim is sokat vacilláltak rajta annak idején,hogy megvegyék-e,mert hát nem 2 fillér,de meggyőztem őket.Kár volt.Nehéz volt nagyon és a lábamnak sem tett jót,arról meg nem is beszélve,hogy (az enyém legalábbis) igen kényelmetlen volt...

Egy 27 éves anyuka

2010. ápr. 15. 21:46
 20/34 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem engedd meg neki.

Én 14 éves korom óta hordok acélbetéteset és soha nem közösítettek ki miatta. A barátaim is ilyet hordanak. Azokon a koncerteken ahova járok majdnem mindenki bakancsot hord.

És ez a stílus nem azt jelenti, hogy iszunk, cigizünk stb. A baráti körömben inkább az a ciki, ha vki hülye.

17/L

2010. ápr. 16. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!