Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Acélbetétes bakancs egy...

Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.

Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.

Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?

Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.

Itt egy link róla:

[link]

Egy tanácstalan anyuka.

2010. ápr. 14. 20:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Ne aggódj,sok ilyen lány van,mint a Tied!Ne félj,nem lesz kiközösítve,főleg ha megvan a saját baráti köre:)

2010. ápr. 14. 20:40
 2/34 anonim ***** válasza:
16%

Hát első...

Megnézném a baráti körét szívesen. Igaz ott nem lesz kiközösítve.

Sajna nem befogadó az ilyenekre az átlag tini és lenézik.

Rájuk mondják, hogy sátánisták, meg hasonlók, jóra ne számítson a lányod, se Te.

2010. ápr. 14. 20:46
 3/34 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Nekem 16 évesen volt először acélbetkósom, és nem közösítettek ki miatta, sőt:) Mivel a szórakozóhelyeken, koncerteken, ahova jártam kb mindenki ilyet hordott, előtte hülyén is éreztem magam tornacipőben stb. Egyébként a Steel egy nagyon jó márka, és a Darkshopban az ára is elég kedvező. Mellesleg még mindig bakancsot hordok:) És nem fiús, főleg szoknyával nem:)

21/L

2010. ápr. 14. 20:49
 4/34 A kérdező kommentje:

Baráti körét ismerem, mindegyik jól nevelt gyerek, páran még vallásosak is közülük, a nagy rockerek közül. Mindegyik így jár. Vannak vagy 20-an.

Meglepő, de a lányom "utálja" az átlag tiniket, nincsen egy olyan barátja sem, amelyik mindenhol ott rohangálnak. És amennyire ismerem, nem is érdekelné... :) :(

2010. ápr. 14. 20:49
 5/34 anonim ***** válasza:
85%

Most vagyok 30 és a kislányom még csak 7 hónapos, de nekem is volt ilyen bakancsom fiatalkoromban. Ez a fajta öltözködési, vagy inkább egy bizonyos zenéhez köthető stílus már akkor is divat volt. Én is úgy öltözködtem, mint a lányod , de 18 éves koromra kinőttem. Nem közösítettek ki, mert hasonló érdeklődésű fiúkkal-lányokkal barátkoztam. Nem ittam részegre magam, nem kábítószereztem.

Ne aggódj a bakancs miatt, nekem tetszik, egyáltalán nem fiús és semmi káros hatása nem lesz a kislányodra (kiközösítés).

2010. ápr. 14. 20:50
 6/34 anonim ***** válasza:
85%

Kedves második. Biztos tini vagy, mert nagyon otthon vagy a témában. :) Vagy csak korlátolt, aki szereti a másikat ijesztgetni.

Kedves kérdező, én jobban félnék attól, ha a mai túlságosan alul öltözött lányok közé tartozna a kislányom. Egyáltalán nem fogják kiközösíteni, szerintem vagány csizma. Én is felvenném, ha fiatalabb lennék.

2010. ápr. 14. 20:53
 7/34 anonim válasza:
87%
16/L vagyok. 2éve hordok bakancsot. Ezért sosem bántottak.:) Engedd meg neki:)))
2010. ápr. 14. 20:56
 8/34 anonim ***** válasza:
83%

igaz,én nem vagyok ilyen acélbetétes bakancsot hordólány,de szerintem engedd meg neki.

ha gyűjt rá és megveszi akkor engedd!:)

ha nem engeded akkor titokba ugyis megvveszi.

Ha ilyen a stílusa és a barátai elfogadják akkor így is elfogják fogadni:)Ez náluk olyan mint amikor a sima tiniknél a smink cucc meg ezek.:)nekik ez a "trendi":D

13/L

volt pár ilyen lány ismerősöm és nem közösítették ki.:)

2010. ápr. 14. 21:04
 9/34 anonim ***** válasza:
89%

szia. nekem kamasz fiam van.

de volt egy barátnőm aki szintén acélbetétes bakiban járt, teljesen normális volt , és normális baráti körrel. jo tanulmányi eredménnyel, abszolut nem volt kiközösitve.

szerintem a kiközösités nem azon függ h valaki hogy öltözik, hanem azon h milyen a barátaival, és hogyan viselkedik.

2010. ápr. 14. 21:07
 10/34 anonim ***** válasza:
89%

én 15 éves korom óta hordok bakancsot, és soha egy rossz szó nem volt rá...na jó, talán a magassarkú párti ismerősök szóltak be,de csak viccesen, attól még ugyanolyan jóban vagyunk :)

18/l

2010. ápr. 14. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!