Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?
Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.
Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.
Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?
Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.
Itt egy link róla:
Egy tanácstalan anyuka.
Szia
Ne aggódj,sok ilyen lány van,mint a Tied!Ne félj,nem lesz kiközösítve,főleg ha megvan a saját baráti köre:)
Hát első...
Megnézném a baráti körét szívesen. Igaz ott nem lesz kiközösítve.
Sajna nem befogadó az ilyenekre az átlag tini és lenézik.
Rájuk mondják, hogy sátánisták, meg hasonlók, jóra ne számítson a lányod, se Te.
Szia! Nekem 16 évesen volt először acélbetkósom, és nem közösítettek ki miatta, sőt:) Mivel a szórakozóhelyeken, koncerteken, ahova jártam kb mindenki ilyet hordott, előtte hülyén is éreztem magam tornacipőben stb. Egyébként a Steel egy nagyon jó márka, és a Darkshopban az ára is elég kedvező. Mellesleg még mindig bakancsot hordok:) És nem fiús, főleg szoknyával nem:)
21/L
Baráti körét ismerem, mindegyik jól nevelt gyerek, páran még vallásosak is közülük, a nagy rockerek közül. Mindegyik így jár. Vannak vagy 20-an.
Meglepő, de a lányom "utálja" az átlag tiniket, nincsen egy olyan barátja sem, amelyik mindenhol ott rohangálnak. És amennyire ismerem, nem is érdekelné... :) :(
Most vagyok 30 és a kislányom még csak 7 hónapos, de nekem is volt ilyen bakancsom fiatalkoromban. Ez a fajta öltözködési, vagy inkább egy bizonyos zenéhez köthető stílus már akkor is divat volt. Én is úgy öltözködtem, mint a lányod , de 18 éves koromra kinőttem. Nem közösítettek ki, mert hasonló érdeklődésű fiúkkal-lányokkal barátkoztam. Nem ittam részegre magam, nem kábítószereztem.
Ne aggódj a bakancs miatt, nekem tetszik, egyáltalán nem fiús és semmi káros hatása nem lesz a kislányodra (kiközösítés).
Kedves második. Biztos tini vagy, mert nagyon otthon vagy a témában. :) Vagy csak korlátolt, aki szereti a másikat ijesztgetni.
Kedves kérdező, én jobban félnék attól, ha a mai túlságosan alul öltözött lányok közé tartozna a kislányom. Egyáltalán nem fogják kiközösíteni, szerintem vagány csizma. Én is felvenném, ha fiatalabb lennék.
igaz,én nem vagyok ilyen acélbetétes bakancsot hordólány,de szerintem engedd meg neki.
ha gyűjt rá és megveszi akkor engedd!:)
ha nem engeded akkor titokba ugyis megvveszi.
Ha ilyen a stílusa és a barátai elfogadják akkor így is elfogják fogadni:)Ez náluk olyan mint amikor a sima tiniknél a smink cucc meg ezek.:)nekik ez a "trendi":D
13/L
volt pár ilyen lány ismerősöm és nem közösítették ki.:)
szia. nekem kamasz fiam van.
de volt egy barátnőm aki szintén acélbetétes bakiban járt, teljesen normális volt , és normális baráti körrel. jo tanulmányi eredménnyel, abszolut nem volt kiközösitve.
szerintem a kiközösités nem azon függ h valaki hogy öltözik, hanem azon h milyen a barátaival, és hogyan viselkedik.
én 15 éves korom óta hordok bakancsot, és soha egy rossz szó nem volt rá...na jó, talán a magassarkú párti ismerősök szóltak be,de csak viccesen, attól még ugyanolyan jóban vagyunk :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!