Acélbetétes bakancs egy lánynak. Mi a véleményetek róla?
Egy erősen lázadó 14 éves lány anyukája vagyok. Bakancsot szeretne, nem teljesen feketét, olyan kékes árnyalatok vannak benne, megmutatta. Megígérte, hogy összegyűjti rá a pénzt(30.000 Ft) és ő veszi meg.
Amúgy ilyen a stílusa. Fekete ruhák, övek, gyűrűk, láncok(nadrágra) stb.
Nekem igazából csak az lenne a kifogásom, hogy nem közösítenék ki miatta? Nem fiús vagy valami?
Főleg azon anyukák válaszát várom, akik átestem a gyerekükkel ezen a korszakon, illetve ezen a korszakon túlesett lányok válaszát is várom. De mindenki más véleménye érdekel.
Itt egy link róla:
Egy tanácstalan anyuka.
Nem igazán értem,hogy ha valaki csinosan öltözik,akkor miért kell olyan előítéletet gyártani,hogy ,,ribizli"!Ez olyan mintha most én azt mondanám,hogy az,aki bakancsot hord,meg úgy öltözik mint egy halál,az mind drogos.Én is hordtam bakancsot is egy időben,aztán meg inkább csinosabban kezdtem el öltözködni,amikor kamasz voltam.Mégsem voltam se drogos,se k**va.De majd Te is felnősz...
Egy anyuka
Ízlések és pofonok.
Egyetértek az utolsóval.
Na igen,ebben én is igazat adok...
Az anyuka
Volt ilyen bakancsom egy igen jó nevű gimnáziumban. Annyira elfogadott volt még a tantestület által is, hogy soha semmilyen gondom nem volt belőle. Valószínűleg ha a zene érdeklődése változik, a bakancs is menni fog a levesbe. :)
Egyébként a kép, amit linkeltél... Nem amiatt aggódnék, hogy kiközösítik vagy nem, hanem hogy jön a nyár. Szegény lányzó a divat kedvéért fog megbuggyanni a melegben :)
1: kényelmetlen
2: már rég kiment a divatból
3: egyáltalán nem nőies, inkább vmi csinos kis magassarkút hordana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!