Melyik a legjobb acélbetétes bakancs, és miért?
Figyelt kérdés
jellemezzétek ha már van vagy volt h milyen ...stb2011. szept. 29. 21:49
2/5 anonim válasza:
Állítólag a Martens a legjobb, nekem van is.
Tényleg jól bírja, rengeteg koncertet átéltem vele, nem nagyon kíméltem és még 7 év után is egyben van, a bőr kopik róla.
Amikor megvettem, akkor rommá törte a lábam, ha sokáig nem hordom és utána felveszem, akkor is megnyom.
A Steel bakancsom 5,5 éves, az megvétel utána egyáltalán nem bántott és azóta sem.
Szinte teljesen újnak látszik, viszont leginkább csak utcára használtam, taposást csak villamoson kapott.
A sima katonai bakancsok sem rosszak, több ismerősömnek van, olcsó, strapabíró.
Egy barátomnak a Shelleys bakancs nem tetszett, a minőségével nemtom mi baj volt, asszem nem volt belevarrva a nyelve, amiatt nem tetszett neki.
Én is jobban szeretem a bevarrt nyelvű bakancsokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Az Undercoverel volt-e valakinek tapasztalata?
2011. okt. 1. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!