Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek ha ki derülne...

Ti mit tennétek ha ki derülne ha a 14-15 éves lányotok terhes?

Figyelt kérdés

28\N

Sok kis korút látok mostanában akik ennyi évesek, és már szülnek:\

2016. júl. 5. 01:13
1 2 3
 21/23 Betu ***** válasza:
Utolsó! Ne màr, benne van a mondatomban, hogy úgy fogjuk nevelni hogy ne forduljon elő. Talàn a lànyos szülőknek is arra kellenne tanítani a gyereküket, hogy nem kell 13 éves kortól szexelni mert attól nem lesz nagyobb csaj, meg fel kell vilàgosítani. Igen én is el fogom mondani neki hogy mi fàn terem a szex de erre ràérek még. Nem kell felhàborodni azon hogy örülök hogy fiam van. Én így érzek attól a lányos anyukàkat én nem bàntom meg szerintem.
2016. júl. 6. 20:26
 22/23 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerű: nyilván 16éves szabad akaratából nem lesz terhes ezért ezt kilőhetjük. ha mégis terhes lesz bármi miatt akor egyszerű mit csináljon: Ő élete ő döntése... Ha meg akarja tartani megtartja ha nem nem. nagylány mer egy 16éves el tudja dönteni mit tud vállalni mit akar elérni életben stb...
2016. júl. 12. 15:59
 23/23 anonim válasza:

Még rá én is megdugnám😂😂😂

Amm.. amúgy komoly 28 évesen kérdezed ezt? Mi az, te 13 évesen szültél? :D

..mert ahoz képest 15 éves elég jó arány:D

2016. júl. 12. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!