Ti mit tennétek ha ki derülne ha a 14-15 éves lányotok terhes?
28\N
Sok kis korút látok mostanában akik ennyi évesek, és már szülnek:\
Utolsó!
A felelősség Igen. Ami konkrétan mit is jelent? Ha a lány abortusz megy, max a műtét felét állja a fiú családja. Onnantól semmi gondja, vígan éli az életét. Őt nem műtik, az ő egészsége, élete nincs kockázatnak kiteve -hiába a mai modern műtéti technika, kockázat mindig van- , se testi, se lelki problémákkal nem kell szembeneznie.
Megtartása a lany? A felelősség itt is max a gyermektartasdij, 18 évig. Nem kell a gyereket kihordania, megszulnie, szembe nézni az előítéletekkel, nevelni a gyereket, mellette tanulnia, stb.
Egy nem kívánt terhesség esetén a férfinak mini egyszerűbb és könnyebb a helyzete. ...
én ahogy láttam ez olyan családokban fordul elő,ahogy annyira konzervatívok a szülők,hogy egy szót nem ejtenek otthon a gyerekük előtt a szexről vagy a védekezésről.
ha egy gyerek fel van világosítva időben(12-13 évesen) akkor nem lehet meglepetés. ott szokott becsúszott tini terhesség lenni,ahol a szülők szarnak a felvilágosításra.
és igenis mindkét oldalnak fel kell világosítani a gyereket!! a fiús szülőknek is el kell mondani,hogy miért húzzon mindig óvszert. de a lányos szülőknek is el kell mondani,hogy mindig védekezzenek óvszerrel és lehetőleg más módon is,hogy biztos legyen. megelőzhető lenne sok terhesség,hogyha az emberek képben lennének a védekezési módokkal.
de amíg itt gyakorin is azt látom,hogy rengetegen tanácsolják a megszakítást, mert nekik évek óta bevált..addig nincs miről beszélni.
amúgy én is inkább az abortuszra hajlanék, egy gyerek ne szüljön gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!