Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek ha ki derülne...

Ti mit tennétek ha ki derülne ha a 14-15 éves lányotok terhes?

Figyelt kérdés

28\N

Sok kis korút látok mostanában akik ennyi évesek, és már szülnek:\

2016. júl. 5. 01:13
1 2 3
 11/23 Betu ***** válasza:
21%
Na ezért is örülök hogy kisfiam van😁! Lehet lepontozni😀😀😀😀😀!
2016. júl. 5. 21:11
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Kicsit elszomorodtam, hogy mindenki az abortuszt választaná. Én abortusz ellenes vagyok, és amúgy sem a kicsi tehet arról, hogy a lányom felelőtlen volt. Én inkább segítenék neki felnevelni, amiben csak tudom, támogatnám.
2016. júl. 5. 21:14
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó eelőti, és ahhoz mit szólnál ha a 14-15 éves fiad ejtene teherbe egy lanyt? A feleloseg ugyan úgy az övé is...
2016. júl. 5. 23:06
 14/23 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó!

A felelősség Igen. Ami konkrétan mit is jelent? Ha a lány abortusz megy, max a műtét felét állja a fiú családja. Onnantól semmi gondja, vígan éli az életét. Őt nem műtik, az ő egészsége, élete nincs kockázatnak kiteve -hiába a mai modern műtéti technika, kockázat mindig van- , se testi, se lelki problémákkal nem kell szembeneznie.

Megtartása a lany? A felelősség itt is max a gyermektartasdij, 18 évig. Nem kell a gyereket kihordania, megszulnie, szembe nézni az előítéletekkel, nevelni a gyereket, mellette tanulnia, stb.

Egy nem kívánt terhesség esetén a férfinak mini egyszerűbb és könnyebb a helyzete. ...

2016. júl. 6. 07:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy nálad mit jelent a "vígan", azért mégicsak az unokádról, a gyereked gyerekéről van szó, még ha elméletben is.
2016. júl. 6. 07:17
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Egy nem kívánt terhesség az nem a gyerekem gyereke, nem az unokám, az csupán egy nem kívánt terhesség. Mellesleg nekem lányom van, úgyhogy rá épp nem vonatkozik, amit írtam, csupán úgy gondoltam, megpróbálom elmagyarazni, mire gondolhatott az, aki azt írta, örül, hogy fia van.
2016. júl. 6. 07:32
 17/23 Betu ***** válasza:
12%
Igen ez benne van felelősség! Azért mégis könnyebb egy fiúnak mint egy lànynak ahogy ezt màr írtàk itt. Valószínű hogy ilyen nem lesz hogy felcsinàl egy 14-15 éves kiscsajt, mert úgy próbàljuk nevelni, hogy ez ne történjen meg. Ha mégis megtörténne nem csak az ő hibàja lenne szerintem. Ja és tudtam hogy lepontoznak! Akkor is örülök hogy kisfiam van!😁😁😁😁😁
2016. júl. 6. 11:51
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

én ahogy láttam ez olyan családokban fordul elő,ahogy annyira konzervatívok a szülők,hogy egy szót nem ejtenek otthon a gyerekük előtt a szexről vagy a védekezésről.

ha egy gyerek fel van világosítva időben(12-13 évesen) akkor nem lehet meglepetés. ott szokott becsúszott tini terhesség lenni,ahol a szülők szarnak a felvilágosításra.

és igenis mindkét oldalnak fel kell világosítani a gyereket!! a fiús szülőknek is el kell mondani,hogy miért húzzon mindig óvszert. de a lányos szülőknek is el kell mondani,hogy mindig védekezzenek óvszerrel és lehetőleg más módon is,hogy biztos legyen. megelőzhető lenne sok terhesség,hogyha az emberek képben lennének a védekezési módokkal.

de amíg itt gyakorin is azt látom,hogy rengetegen tanácsolják a megszakítást, mert nekik évek óta bevált..addig nincs miről beszélni.

amúgy én is inkább az abortuszra hajlanék, egy gyerek ne szüljön gyereket.

2016. júl. 6. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:
A kisebbségnek nem telik gumira. Általában ők szülnek.ennyi idősen.
2016. júl. 6. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az apai felelossegvallalas ezek szerint kimerul a tartasdijban. Max nullszaldosra konyveljuk a vallakozast, nyugodtan szexeljel, kisfiam, ugyse a te bajod, hisz te vagy a teremtes koronaja. Szuper dolog erre nevelni egy kisfiut, tenyleg orulhetsz, hogy fiad van, csak igy tovabb, matol te vagy a peldakepem.
2016. júl. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!