MIÉRT van az, hogy ezt minden tizenéves eljátsza?
A 16 éves "bombázó kinézetű" lányom,a megbeszélt hajnali 3 óra helyett....reggel nyolckor jött haza egy házibuliból!
Én csak reggel vettem észre...agyon izgultam magam...annyi szőrnyűséget hallani...sose csinált ilyet!!Mivel büntessem meg??
1. lennék, én már nem vagyok kamasz, 26 lennék, de szerintem a 3 óra annyira nem szörnyű szabály, én úgy érzékeltem h 1,2 órakor már azért lankad a buli, ha addig táncoltál a lábad valószínűleg már leszakadt, ha mondjuk fél 3 kor beül egy taxiba, akkor háromra otthon van.....
16 évesen szerintem még nem kell annyira kirugni a hámból, ez a 3 óra egy szép kompromisszum......azért az éjszaka sok veszélyt rejt, késelések, nemi erőszak drogok, fiatalok csak úgy eltűnnek.....stb. részemről fiam van, de miatta is aggódnék és 16 évesen szeretném,ha 3 kor már otthon lenne, főleg ha állom a taxit...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!