Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » MIÉRT van az, hogy ezt minden...

MIÉRT van az, hogy ezt minden tizenéves eljátsza?

Figyelt kérdés

A 16 éves "bombázó kinézetű" lányom,a megbeszélt hajnali 3 óra helyett....reggel nyolckor jött haza egy házibuliból!

Én csak reggel vettem észre...agyon izgultam magam...annyi szőrnyűséget hallani...sose csinált ilyet!!Mivel büntessem meg??

2010. ápr. 11. 08:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

1. lennék, én már nem vagyok kamasz, 26 lennék, de szerintem a 3 óra annyira nem szörnyű szabály, én úgy érzékeltem h 1,2 órakor már azért lankad a buli, ha addig táncoltál a lábad valószínűleg már leszakadt, ha mondjuk fél 3 kor beül egy taxiba, akkor háromra otthon van.....

16 évesen szerintem még nem kell annyira kirugni a hámból, ez a 3 óra egy szép kompromisszum......azért az éjszaka sok veszélyt rejt, késelések, nemi erőszak drogok, fiatalok csak úgy eltűnnek.....stb. részemről fiam van, de miatta is aggódnék és 16 évesen szeretném,ha 3 kor már otthon lenne, főleg ha állom a taxit...:)

2010. ápr. 15. 10:05
 22/22 anonim válasza:
100%
Hát igen az is nagy büntetés h 3-kor jöjjön haza (tudom jól elkéstem a válasszal) mert tényleg ciki h pont neki kell hamarabb hazajönniés még a többiek buliznak tovább ő lemarad mindenröl... de pl én képes vagyok ojan lenni h valaki felidegesít a szabályokkal akk direkt megszegem őket :/
2010. okt. 2. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!